Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τα ψέματα του ¨συντοπίτη¨ μας Μουσταφά Ντουντάρ

No Comments Share:

Ακόμη και το βραβείο που πήραν δήμοι του ΑΚΡ βγήκε πλαστό !

Το ¨Βραβείο Ιδανικής Πόλης της Ουνέσκο¨ που ανακοίνωσαν πως πήραν κάποιοι δήμοι του ΑΚΡ , αποδείχθηκε πλαστό. Η Ουνέσκο δήλωσε πως ¨Εμείς δεν το δώσαμε¨.

………….

Όσο και αν κάποιοι δήμοι μετά από τελετή που έγινε στα γραφεία της Ουνέσκο στο Παρίσι, υποστήριξαν πως ¨βραβεύτηκαν από την Ουνέσκο¨, τελικά έγινε γνωστό πως βραβεύτηκαν από το ¨Ιντιτούτο Αστικών Ερευνών¨ που έχει έδρα το Μπαλγκάτ της Άγκυρας. Μετά από την τελετή βράβευσης, πολλές φιλοκυβερνητικές εφημερίδες και ιστοσελίδες, δημοσίευσαν πως ¨βραβεύτηκαν από την Ουνέσκο¨.

Ο Ισμαήλ Αρί της εφ. Μπιργκιούν επικοινωνόντας με τον υπεύθυνο Τιουρκία της Ουνέσκο, ο οποίος δήλωσε πως ¨Η Ουνέσκο δεν έδωσε κάποιο τέτοιο βραβείο στους δήμους¨. Μάλιστα ζήτησε από τους δήμους στους οποίους δεν έχει δοθεί τέτοιο βραβείο να μην χρησιμοποιούν το όνομα της Ουνέσκο.

……………..

Ο προερχόμενος από το ΑΚΡ δήμαρχος του Οσμάνγκαζί Μουσταφά Ντουντάρ που μετείχε στην τελετή στο Παρίσι, σε δήλωση μετά από την τελετή είχε δηλώσει τα εξής : ¨Διεθνές Βραβείο Ιδανικής Πόλης από την Ουνέσκο για το Μουσείο Κατάκτησης!¨ Παραλάβαμε εξ ονόματος των συμπολιτών μας το βραβείο από την Μπάρμπαρα Τότζε-Πρόεδρο της Ένωσης Τοπικών και Περιφερειακών Αυτοδιοικήσεων ΕΕ. Ευχαριστώ το Σουκρού Καράτεπε-αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Πολιτικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Προεδρίας της Δημοκρατίας που δεν μας άφησε μόνους στο Παρίσι¨.

Ο επίσης προερχόμενος από το ΑΚΡ δήμαρχος Προύσας Αλινούρ Ακτάς στον λογαριασμό του στα σόσιαλ μίντια, είχε γράψει τα εξής : ¨Μια υπέροχη Κυριακή με επίσκεψη στο μεγαλύτερο Πανοραμικό μουσείο του κόσμου Κατάκτηση 1326, που πήρε το ¨Διεθνές βραβείο Ιδανικής Πόλης¨. Συγχαρητήρια Μουσταφά Ντουντάρ¨ .

………..

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/akpli-belediyelerin-aldiklari-odul-bile-sahte-cikti-1722090

20/2/2020

Σχ. : Τα λαμόγια του ΑΚΡ πάνε βόλτα στο Παρίσι με τα λεφτά του Τούρκου φορολογούμενου και μετά για να δικαιολογήσουν τις σπατάλες τους, λένε κι ένα χοντρό ψέμα…

Να σημειώσουμε πως ο καταγόμενος από την Δροσιά-Ροδόπης Ντουντάρ, έκανε και αυτός δήλωση σχετικά με την δήλωση του ΠτΔ Παυλόπουλου που μίλησε για ¨ελληνική μουσουλμανική μειονότητα¨.  Ο Ντουντάρ λοιπόν προχθές 18/2/2020 δήλωσε πως ¨Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης δεν είναι μόνοι. Δεν θα ανεχθούμε τη νοοτροπία που αγνοεί την ταυτότητά μας.¨

Previous Article

Μήνυμα από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών : ¨Άκρως εθνικιστική η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ¨ 😂😂😂

Next Article

Δείτε τι λέει ο Ερντογάν και τι λέει ο Λιάκος….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *