Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εκπρόσωπος του κόμματος ΑΚΡ: ¨Ο Μακρόν χρησιμοποιεί την Ελλάδα για την αποικιοκρατία του¨…

0 σχόλια Share:

Αντίδραση του Ομέρ Τσελίκ-εκπροσώπου του κόμματος ΑΚΡ στις δηλώσεις Μακρόν

………….

¨Ο Mακρόν δήλωσε πως ¨το πρόβλημά μας δεν είναι με τον τουρκικό λαό αλλά με τον Ερντογάν¨. Πρόκειται για ένα παλιό και ανήθικο παιχνίδι των αποικιοκρατών. Για να εκμεταλλευτεί τους λαούς, προβάλλει ψεύτικη αγάπη αλλά θέτει στο στόχαστρο τους πατριώτες ηγέτες. Όταν τα αποικιοκρατικά μυαλά θέτουν στο στόχαστρο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας, για μας είναι τιμή. Εμείς με εσάς με τα αποικιοκρατικά μυαλά έχουμε πρόβλημα κύριε Mακρόν . Με τους λαούς που εσείς εκμεταλλευτήκατε και τράβηξαν βάσανα εξαιτίας σας, εμείς έχουμε δεσμούς ανθρωπιάς και αδελφοσύνης. Για αυτό το λόγο είμαστε ενάντια σε σας. Η χώρα προς την οποία χρησιμοποιήσατε απειλητική γλώσσα είναι η Τουρκία. Η Τουρκία θα σας δώσει την πιο καλή απάντηση. Κύριε Mακρόν εσείς εδώ μην μπερδεύεστε πώς είστε απέναντι σε κράτη-φυλές, που μπορείτε εύκολα να τα ξεγελάσετε. Κανείς δεν έχει την ισχύ να κάνει διάκριση ανάμεσα στον εκλεγμένο Πρόεδρο αυτής της χώρας και τον λαό της. Αυτό το παιχνίδι του τύπου, άλλο Ερντογάν-άλλο τουρκικός λαός, γνωρίζουμε πως το παίξατε πολλές φορές στην Αφρική. Ο Mακρόν είναι αυτός ο οποίος κατάντησε ένα κράτος σαν τη Γαλλία, στη σημερινή αποτυχημένη της κατάσταση. O Mακρόν προσπαθεί να καλύψει την αποτυχία του στην διοίκηση της Γαλλίας, με την επιθετικότητα στην εξωτερική πολιτική. Ο Mακρόν είναι υπεύθυνος για τους ομαδικούς τάφους του Χαφτάρ. Ο Mακρόν τώρα χρησιμοποιώντας την Ελλάδα προσπαθεί να παίξει το παιχνίδι της αποικιοκρατίας στην Ανατολική Μεσόγειο. Το παιχνίδι που προσπάθησε και απέτυχε παταγωδώς στη Συρία, προσπαθεί να το μεταφέρει στην Μεσόγειο. Και επειδή ο πρόεδρός μας, αυτό δεν το επέστρεψε ,αυτός θέτει στο στόχαστρο του τον πρόεδρο μας. Ο Mακρόν από τότε που ανέλαβε καθήκοντα σε όλα όσα είπε για τον πρόεδρό μας έκανε λάθος. Στο θέμα της εξωτερικής πολιτικής με την έλλειψη εμπειρίας του, κατέπεσε σε μία κατάσταση απερίγραπτης αποτυχίας. Ο Mακρόν στην Συρία με τις οργανώσεις ΠΚΚ/PYD, στην Λιβύη με τον Xαφταρ και στη Μεσόγειο με την Ελλάδα τρέχει προς την αποτυχία. Ο Mακρόν να μάθει καλά το εξής, μία προσέγγιση που διακρίνει τον πρόεδρό μας από το έθνος μας, είναι μία εξαρχής σάπια προσέγγιση.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας είναι η Τουρκία. Όσοι δηλώνουν πως άλλο Ερντογάν και άλλο τουρκικός λαός θα πάρουν τις ιστορικές τους απαντήσεις σε αυτό το θέμα.

Ο Mακρόν συνεχίζει την αποικιοκρατία ενώ ο πρόεδρός μας συνεχίζει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των καταπιεσμένων λαών και την ειρήνη και να χαλάει τα παιχνίδια των αποικιοκρατών. Αυτό είναι όλο το θέμα.:

https://www.iha.com.tr/haber-ak-parti-sozcusu-celikten-macronun-aciklamalarina-tepki-865823/

10/9/2020

Σχ. : Μιλάνε για αποικιοκρατία αυτοί που ονειρεύονται οθωμανική αυτοκρατορία…

Previous Article

Καθηγητής Τσαμάν : ¨Η Τουρκία θέλει να φτάσει στους επεκτατικούς στόχους της κάνοντας χρήση ισχύος¨

Next Article

Μακρόν: ¨Απαράδεκτη η συμφωνία της τουρκικής ηγεσίας με την Λιβύη-δεν έλαβε υπόψη την Ελλάδα¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *