Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μακρόν: ¨Απαράδεκτη η συμφωνία της τουρκικής ηγεσίας με την Λιβύη-δεν έλαβε υπόψη την Ελλάδα¨

0 σχόλια Share:

……………

Την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα και την αποστροφή του στην τουρκική συμπεριφορά επανέλαβε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουέλ στην πρώτη συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Κορσική λίγο από την απογευματινή Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη, στο περιθώριο της οποίας θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Ελλάδα επλήγη με πολύ σκληρό τρόπο στο μεταναστευτικό είπε ο Μακρόν και τόνισε την ανάγκη  να τής δείξουμε την αλληλεγγύη μας. Επίσης ανέφερε ότι οι χώρες της Ευρώπης πρέπει να έχουν ενεργό ρόλο στη Μεσόγειο. Θέλουμε να προσδιορίσουμε μια ξεκάθαρη ευρωπαϊκή θέση, μια δυνατή θέση όλων των μελών της ΕΕ απέναντι στην Τουρκία και φυσικά θα μιλήσουμε για το μεταναστευτικό. Ο Γάλλος Πρόεδρος αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με τη Γερμανία για να προσφέρουν μια λύση αλληλεγγύης στην Ελλάδα μετά από αυτό που έγινε στη Μόρια.

Απέναντί μας δεν είναι οι τουρκικός λαός αλλά οι συμπεριφορές της τουρκικής ηγεσίας, όπως η απαράδεκτη συμφωνία που υπέγραψε με την Λιβύη χωρίς να λάβει υπόψη της την Ελλάδα. Οι Ευρωπαίοι πρέπει να είμαστε ισχυροί και σθεναροί απέναντι στον Ερντογάν. Τόνισε ακόμη ότι τυχόν αποκλιμάκωση δε σημαίνει ότι  θα παραμείνουμε απαθείς και άπραγοι στην συνέχεια. Πρέπει να αποφύγουμε την κλιμάκωση, πρόθεσή μας είναι να υπάρξει συμφωνία, είπε ο κ. Μακρόν.

…………..

Ert.gr  10/9/2020

Previous Article

Εκπρόσωπος του κόμματος ΑΚΡ: ¨Ο Μακρόν χρησιμοποιεί την Ελλάδα για την αποικιοκρατία του¨…

Next Article

106% αυξήθηκαν οι πωλήσεις τουρκικών δικύκλων στην Ελλάδα….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *