Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

No Comments Share:

Από το ιφτάρ που παρέθεσε ο σύλλογος των αποφοίτων των Ιμαμ Χατίπ (θρησκευτικά σχολεία) στο ξενοδοχείο Χρήστος και Εύη. Τρίτος από αριστερά ο Εφκάν Αλά-ακόλουθος του Τούρκου πρωθυπουργού.

Μέσα στο τζαμί των Αρριανών και αρχίζοντας από τον τρίτο από αριστερα : πρόξενος Ιλχάν Σενέρ, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, βουλευτής ΑΚΠ Μεχμετ Μουεζίνογλου, ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ και ακόλουθος τουρκικής πρωθυπουργίας Εφκά Αλά.

Ο κύριος Εφκά Αλά στα εγκαίνια έκθεσης στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (παράνομο σωματείο), εν μέσω Χατζηοσμάν και ψευδομουφτή Κομοτηνής.

 

Από ιφτάρ που δόθηκε στο χωριό Τοξότες στην Ξάνθη  και αρχίζοντας από αριστερά : δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ  Χουσέιν Ζεϊμπέκ, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, πρόξενος Ιλχάν Σενέρ.

Φωτογραφία μέσα στο τζαμί στους Τοξότες-Ξάνθης των ατόμων που αναφέρθηκαν παραπάνω με την προσθήκη των δύο ατόμων της εφημερίδας Μιλλέτ (προφανώς αναβαθμισμένων με τον νέο πρόξενο) Μπιλάλ Μπουντούρ και Τζεγκίζ Ομέρ.

Previous Article

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ

Next Article

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΚΚ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ- ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *