Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οι “τουρίστες” στην Αγία Σοφία… Φωτογραφίες

0 σχόλια Share:

Συρρέουν στην Αγία Σοφία : Πλήρως γεμάτη

Eγχώριοι και ξένοι τουρίστες συνεχίζουν να φτάνουν στο τζάμι Αγία Σοφία το οποίο μετά από 86 έτη αιχμαλωσίας γλίτωσε και στις 24 Ιουλίου άνοιξε ξανά για προσευχή.


Όσοι θέλουν να δουν το ιστορικό τζαμί, πριν από το μεσημεριανό ναμάζι, περνάνε από αστυνομικό έλεγχο και εισέρχονται στο τζαμί ενώ σεκιουριτάδες προειδοποιούν τον κόσμο για τήρηση των αποστάσεων και για τη χρήση της μάσκας.

Μέσα στο τζαμί υπάλληλοι της διεύθυνσης Θρησκευμάτων της Τουρκίας ζητάμε από τον κόσμο να διατηρούν τις κοινωνικές αποστάσεις, να τηρούν τους κανόνες και να φοράνε σωστά τη μάσκα.

Τουρίστες από διάφορες περιοχές της χώρας και από το εξωτερικό δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το τζαμί ενώ η μεσημεριανή προσευχή γίνεται σε ψάθινα χαλιά τοποθετημένα μέσα ή έξω σύμφωνα με τους κανόνες κοινωνικής απόστασης.

https://www.yenisafak.com/foto-galeri/gundem/ayasofyaya-akin-suruyor-hinca-hinc-dolu-2040443?page=1

6/8/2020

Σχ. : Ταλιμπάν, νοσταλγοί του χαλιφάτου, ισλαμιστές και άλλοι τουρίστες…

Previous Article

Οι υπηρεσίες της Ινδίας ανησυχούν για την διείσδυση της Τουρκίας στην Ινδία- Οι ελληνικές για την αντίστοιχη στην Θράκη ;;;

Next Article

Αντίδραση Τουρκίας για την συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου: “Δεν ισχύει και δεν θα επιτρέψουμε καμία δραστηριότητα στην περιοχή”

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *