Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TIMH MAΣ, ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΜΑΣ…

2 Comments Share:

Kείμενο του ιστολόγιου 26/8/2018

Ο πράκτορας τουρκικών συμφερόντων, που παριστάνει τον …αριστερό βουλευτή Ξάνθης, έβαλε τους κολλητούς του να μας βρίσουν, να μας προσβάλουν και να μας συκοφαντήσουν ως ακροδεξιούς, άχρηστους, υποκριτές και άλλα συναφή, μάλιστα δε ως κατασκευαστές fake news! Αφορμή μια μετάφραση της ιστοσελίδας μας tourkikanea.gr για το θεατρικό του τουρκομουφτή στη Γλαύκη, στο οποίο μικρά παιδιά έκαναν αναπαράσταση τους μαχητές του Ισλάμ. Καλούμε αυτούς που υπογράφουν τις αθλιότητες εναντίον μας να υποδείξουν έστω μία λέξη μας που δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Έστω μία! Κι επίσης ας προσπαθήσουν να διαψεύσουν τα δεκάδες δημοσιεύματά μας που αφορούν τον Ζεϊμπέκ και δείχνουν τον άθλιο ρόλο του. Περιμένουμε – μπορεί να απαντήσουν…
Αυτοί που στις ευρωεκλογές του 2014 δεν ανέχθηκαν την υποψηφιότητα της Ρωμά ακτιβίστριας Σαμπιχά, βγαίνουν και μας κατηγορούν…
Τιμή μας !
Για δείτε παραπάνω μια ωραία (…) φωτογραφία από προχθές 24/8/2018..
Ο Τούρκος πρόξενος μεσα σε τζαμί έχοντας εκατέρωθεν τον ψευδομουφτή Μέτε και τον βουλευτή Ζειμπέκ..
Σαν τον σουλτάνο με τους βεζίρηδες του !
Όχι δεν φταίει ο κ.Ζειμπέκ για ολα αυτά. Ο κ.Ζειμπέκ δεν κρύβεται άλλωστε.
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι…Αλέξη !

Previous Article

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝΟΖΩΟΠΑΖΑΡΟ THΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Next Article

145 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 695 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

 1. Και το χειρότερο! Ήταν λέει “αγγελούδια”… Πόση ακόμα ανοχή στους ισλαμοφασίστες της Άγκυρας…

 2. Δεν είναι ντυμένοι τζιχαντιστές, είναι ντυμένοι έτσι όπως ντύνονταν την εποχή του Προφήτη μας. Να μην μιλάτε αν ΔΕΝ ξέρετε. Είναι ένα σκετσάκι, ακριβώς όπως στα χριστιανικά σχολεία ντύνουν τα παιδιά τσολιαδάκια.

  Ισλάμ και τρομοκρατία https://alialyunani.wordpress.com/2015/11/15/%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%AC%CE%BC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1/

  Εγώ όταν ήμουν μικρός, στο σχολείο μας έντυναν τσολιαδάκια και κάναμε σκετς. Το συγκεκριμένο σκετσάκι των παιδιών αφορούσε την κατάκτηση της Μέκκας από τους μουσουλμάνους, όταν μπήκαν στη Μέκκα και νίκησαν τους Μεκκανούς ειδωλολάτρες/παγανιστές. Δεν έχει σχέση με τζιχαντιστές και τρομοκρατία.

  Μέλη της φυλής “Μπενί Μπάκιρ” (σύμμαχος φυλή με τους Μεκκανούς παγανιστές) σκότωσαν κάποια μέλη της φυλής “Χουζάα” (που ήταν σύμμαχοι με τους μουσουλμάνους) και έτσι λύθηκε η ειρήνη που είχε συναφθεί με τους Μεκκανούς στη Χουνταϊμπίγια. Τότε ο Άμπου Σουφιάν που ήταν ο αρχηγός των ειδωλολατρών της Μέκκας, αποφάσισε να πάει στη Μεδίνα και να παρακαλέσει την κόρη του Ουμ Χαμπίμπα που ήταν παντρεμένη με τον Προφήτη, να μεσολαβήσει για να μη λυθεί η συμφωνία. Όταν ο Άμπου Σουφιάν πήγε στο σπίτι της κόρης του στη Μεδίνα, αυτή τον έδιωξε και όταν αυτός πήγε να κάτσει σε ένα σκαμνί, εκείνη του είπε: – «Δεν έχεις δικαίωμα να κάτσεις σε ένα σκαμνί που ανήκει στον Προφήτη και να το βρωμίσεις. Είσαι ένας κακούργος ειδωλολάτρης» και ο Άμπου Σουφιάν έφυγε.

  Τότε ο Προφήτης προσκάλεσε στη Μεδίνα πολεμιστές από όλες τις φυλές που είχαν ασπαστεί το Ισλάμ και στις 10 του μήνα Ραμαδάν τον 8ο χρόνο μετά την εγίρα, βάδισε ενάτια της Μέκκας με 12.000 στρατό και στρατοπέδευσαν στην περιοχή “Μάρουδ-Δαχράν” 16 χμ πριν τη Μέκκα. Τελικά στις 20 του ίδιου μήνα κατέλαβαν την πόλη και ο προφήτης είπε στους μουσουλμάνους στρατιώτες: “Μην ανοίξετε πόλεμο, μη χύσετε αίμα”.

  Λέγεται στο Ιερό Κοράνι:

  “Αυτοί (οι ειδωλολάτρες) είναι εκείνοι που αρνήθηκαν την αποκάλυψη και σας εμπόδισαν απ’ το Ιερό Τέμενος, καθώς και τις προσφορές (ζώων) που τις κατακρατούσαν χωρίς να φτάσουν στο θυσιαστήριο. Και αν δεν υπήρχαν εκεί άντρες που πίστευαν και πιστές γυναίκες (κρυφοί μουσουλμάνοι) και αν δεν υπήρχε φόβος ότι κάποιο έγκλημα θα προέκυπτε για σας κατά τη συμπλοκή, ο ΑΛΛΑΧ θα σας επέτρεπε να ανοίξετε τον δρόμο σας βίαια (αλλά δεν έγινε έτσι τελικά) ώστε να κάνει να μπει στο έλεος Του εκείνον που Θέλει. Αν ήταν όμως χωριστά (οι πιστοί απ’ τους παγανιστές) θα τιμωρούσαμε όσους ανάμεσα τους ήταν άπιστοι με μια οδυνηρή τιμωρία” (Κοράνι, 48:25)

  Τότε ο Προφήτης πήγε στην Κάαμπα με την καμήλα του και με ένα μεγάλο μπαστούνι που κρατούσε, γκρέμισε και τα 300 είδωλα που υπήρχαν έξω απ’ την Κάαμπα και αυτά που ήταν μέσα και τα έβαλε φωτιά λέγοντας εδάφια του Ιερού Κορανίου: “..η Αλήθεια έχει φτάσει και το ψέμα χάθηκε γιατί το ψέμα είναι προορισμένο να χαθεί” (Κοράνι 17:81) και “..έφτασε η Αλήθεια και το ψέμα τίποτα δεν δημιουργεί και τίποτα δεν επαναλαμβάνει” (Κοράνι 34:49).

  Μετά που ο Προφήτης είχε ανέβει στον λόφο Σάφα και που όλοι οι κάτοικοι της πόλης είχαν συγκεντρωθεί εκεί, ο Προφήτης απευθύνθηκε προς το πλήθος και τους είπε: “Τί νομίζετε ότι θα κάνω τώρα μαζί σας;” και αυτοί είπανε “Ξέρουμε ότι είσαι ο γιος ενός δίκαιου αδερφού και είσαι καλός και δίκαιος άνθρωπος. Ξέρουμε ότι αν θέλεις μπορείς να διατάξεις να μας σκοτώσουν όλους” και ο προφήτης τότε τους είπε: “Πηγαίνετε, είστε όλοι ελεύθεροι” και δεν σκότωσε κανέναν (εκτός από 10 άτομα που διέταξε τη εκτέλεση τους) φερόμενος έτσι τόσο γενναιόψυχα και με ένα πραγματικό μεγαλείο σ’ αυτούς που τον κυνήγησαν, που τον έβριζαν, που συνομότησαν να τον σκοτώσουν και που τον ανάγκασαν να φύγει απ’ την πατρίδα του, που σκότωσαν άλλους μουσουλμάνους κ.α.

  Δεν υπήρχε λοιπόν ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση του σκετς των παιδιών με την τρομοκρατία και με τζιχαντιστές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *