Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝΟΖΩΟΠΑΖΑΡΟ THΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

0 σχόλια Share:

 

Από τους δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον Μουσταφα και τον Αϊχάν περιμένουμε να δημοσιοποιήσουν με περισσότερο αποφασιστικό τρόπο και επανειλημμένα τη δικιά τους εκδοχή –στο κάτω κάτω την ΑΛΗΘΕΙΑ– γύρω απ’όσα συνέβησαν το απόγευμα της Παραμονής στο κουρμπανοζωοπάζαρο της Κομοτηνής.

Κυρίως είναι δικό τους καθήκον να καταδείξουν τη συνεχιζόμενη από τη Μειονοτική Μαφιόζικη Ομάδα δημαγωγία, την συναισθηματική εκμετάλλευση του συμβάντος και την προσπάθεια της να θολώσει τα νερά, να παραποιήσει την αλήθεια και να προκαλέσει έριδες. Ένας επί πλέον λόγος για να το κάνουν είναι που δέχονται και προσωπική επίθεση. Μην έχουν προσδοκίες από τον μειονοτικό τύπο.

Διότι δεν υφίσταται μειονοτικός τύπος. Ό, τι υπάρχει το κατέχει η Ομάδα. Ούτε να στηριχτούν σε μερικούς μπλόγκερς που δραστηριοποιούνται. Αυτοί, αν δεν το πήρανε είδηση να τους ενημερώσουμε πως δεν μπορούν να πάρουν ανάσα από τις δίκες που έχει υποβάλει η Ομάδα εναντίον τους και προς το παρόν είναι απασχολημένοι ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ με την υπεράσπιση της ελευθεροτυπίας στη Μειονότητα.

Facebook  25/8/2018
Ibram Onsunoglu

Σχ: Την παραμονή της γιορτής βόρεια από τον χώρο που γίνεται το παζάρι της Κομοτηνής, μετέβησαν όπως κάθε χρόνο κτηνοτρόφοι για να πουλήσουν τα ζώα τους ενόψει της γιορτής. Και αίφνης (μετά από καταγγελία προφανώς) ήρθε η αστυνομία εκεί . Η πρώτη μας σκέψη ήταν πως κάποιοι ¨ζωόφιλοι¨ έκαναν καταγγελία. Επειδή όμως μάθαμε από έγκυρη πηγή πως μόλις έφθασε η αστυνομία, έφτασαν εκεί και οι δημοσιογράφοι- ¨φωνές του προξενείου¨, πιθανολογούμε πως την καταγγελία την έκανε κάποιος άνθρωπος του προξενείου και ο στόχος ήταν να φανεί ως  κακιά η αστυνομία ώστε και με αυτό τον τρόπο να αποξενώνεται ο κόσμος της μειονότητας από την ελληνική πολιτεία. Η ανάρτηση του κ. Ονσούνογλου επιβεβαιώνει τις υποψίες που είχαμε…  

Previous Article

BINTEO ΑΠΟ ΔΡΑΣΗ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΤΟΥ HPG

Next Article

TIMH MAΣ, ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΜΑΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *