Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟ ΚΟΠΤΕΡΟ

0 σχόλια Share:

Μίλησε στην κοινότητα του χωριού Κοπτερό

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΛΗ ΤΣΑΒΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΟΠΤΕΡΟ

Στις 26 Απριλίου ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς και η ομάδα του, τέλεσαν το ναμάζι Παρασκευής τους στο χωριό Κοπτερό.

Στο ναμάζι μετείχαν ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, ο υποπρόξενος Αντνάν Οζτούρκ, ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί, ο εκπρόσωπος του συλλόγου Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (AVGADER), ιδιοκτήτης της εφημερίδας Μπιρλίκ και σύμβουλος τύπου του DEB Ιλχάν Ταχσίν και μεγάλος αριθμός κόσμου του χωριού. Μετά από την προσευχή της Παρασκευής έγιναν χαιρετιστήριες ομιλίες.

Στην ομιλία που έκανε ο Οσμάν Ιλχάν Σενέρ υπογράμμισε την σημασία της ενότητας και ομοψυχίας του κόσμου της περιοχής, συνεχάρη τους μαθητές των μαθημάτων Κορανίου, και ευχαρίστησε τους γονείς για την στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους.

Ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς δήλωσε πως η Ελλάδα περνά μια δύσκολη περίοδο, και ότι ως πολίτες αυτής της χώρας που έκαναν μέχρι σήμερα το καθήκον τους, έτσι θα συνεχίσουν να κάνουν και στο μέλλον.

Ο δήμαρχος Ιάσμου περιέγραψε, πως παρά τις περιορισμένες δυνατότητες του δήμου, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον λαό.

Αργότερα ο κόσμος της περιοχής παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του πρόξενου Ιλχάν Σενέρ και των άλλων καλεσμένων.

ΚΟΜΜΑ DEB

 Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί  28/4/2013

Previous Article

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

Next Article

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΠΙΡΛΙΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *