Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

No Comments Share:

Η ενσωμάτωση της Κομοτηνής-14η Μαΐου γιορτάστηκε με τελετές

Η 93η επέτειος από την ενσωμάτωση της Κομοτηνής στην Ελλάδα γιορτάστηκε με τελετές, που άρχισαν με θρησκευτική τελετή στην εκκλησία το πρωί της 14ης Μαΐου. Στην παρέλαση που έγινε τις μεσημεριανές ώρες στο κέντρο της πόλης, μετείχαν στρατιωτικές μονάδες και μαθητές σχολείων.

Στην παρέλαση μαζί με τα τουρκικά δημοτικά παρέλασαν και μαθητές από το μειονοτικό Λύκειο Τζελάλ Μπαγιάρ και το θρησκευτικό γυμνάσιο (μεντρεσέ) Χαϊριγιέ.

Κατά την παρέλαση ο πρόξενος Ιλχάν Σενέρ, χειροκρότησε όρθιος τους μαθητές των μειονοτικών σχολείων. Στην τελετή της 93ης επετείου την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Στην τελετή μετείχαν ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, οι μητροπολίτες Ροδόπης, Διδυμοτείχου και Ξάνθης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, ο διευθυντής του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ Ελλάδας Νίκος Πιπερίγκος, διοικητές όπλων, και εκπρόσωποι συλλόγων.

Μεταξύ των μετεχόντων ήταν και ο βουλευτής της Α΄ Θεσσαλονίκης της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής. Κατά την τελετή θέλησε να καταθέσει στεφάνι αλλά βάσει πρωτοκόλλου δεν επετράπη. Στους εορτασμούς τον Γρέγο στήριζαν 30 περίπου μέλη της Χρυσής Αυγής.

Μια άλλη λεπτομέρεια του εορτασμού ήταν πως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος πήγε και στάθηκε δίπλα στον πρόξενο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ. Μάλιστα δεν αρκέστηκε σε αυτό αλλά κατά την παρέλαση έκατσε δίπλα στον βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν, ενώ δεν διέφυγε της προσοχής πως κατά την διάρκεια της παρέλασης συχνά συνομιλούσε με θερμό τρόπο και με χαμόγελα με τον διευθυντή του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ Ελλάδας Νίκος Πιπερίγκο.

Μια ενδιαφέρουσα εικόνα ήταν ότι όταν περνούσαν στην παρέλαση Τούρκοι μαθητές που κρατούσαν την ελληνική σημαία, ο βουλευτής Γρέγος, έκλεισε τα μάτια του και δεν χειροκρότησε.

 Εφ. Μπιρλίκ 14/5/2013

Σχ : Μίλησε και χαμογέλασε λέει ο διευθυντής του ΥΠΕΞ Πιπερίγκος με τον  βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γρέγο ; Αίσχος ! Πίσσα και πούπουλα γρήγορα !

Previous Article

O ¨ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ¨ !

Next Article

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *