Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ¨ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ¨ !

No Comments Share:

Το τέρας εκείνο του ÖSO (στρατός που μάχεται κατά του Άσαντ) μίλησε : Έκοψα Αλεβίτες με το πριόνι

 Το μέλος του ÖSO που τις προηγούμενες μέρες ενώπιον της κάμερας δάγκωσε τα πνευμόνια ενός σκοτωμένου Σύριου στρατιώτη, μίλησε στο TIME WORLD. Ο δολοφόνος με το τρελό μάτι επιβεβαίωσε πως οι εικόνες είναι αληθινές, είπε πως έναν άλλο στρατιώτη τον έκοψε σε κομμάτια με πριόνι, και ξέρασε απειλή του τύπου ¨Θα σφάξουμε όλους τους Αλεβίτες¨.

Τις περασμένες μέρες σε βίντεο που δημοσιεύτηκε σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης κα παραθέσαμε και στην ιστοσελίδα μας την Sol, φαινόταν ένας δολοφόνος του ÖSO, να ανοίγει με μαχαίρι το στήθος ενός νεκρού Σύριου στρατιώτη και μετά να βγάζει πνευμόνια και να τα δαγκώνει.

Ο δολοφόνος αυτός που έγινε γνωστό πως τον λένε Χαλίντ Χαμάντ, σε δήλωση του στο TIME WORD, είπε πως οι εικόνες είναι αληθινές, πως δεν μετάνιωσε, ενώ περιγράφει και σε άλλο βίντεο το πώς σκότωσε τον Σύριο στρατιώτη : ¨ Μακάρι να σκοτώσουμε όλους τους Αλεβίτες. Θα τους στείλω ένα ακόμη βίντεο. Στο βίντεο αυτό κόβω με πριόνι έναν άλλο Αλεβίτη. Ξέρετε με πριόνι για δέντρα. Τον κόβω σε μικρά και μεγάλα κομμάτια¨

Ο Χαμάντ δηλώνει πως τα βίντεο που τράβηξαν είχαν μια ιδιαίτερη επίδραση στους στρατιώτες της Συρίας και είπε πως ¨Πλέον ποτέ δεν θα μπορέσουν να έρθουν σε μέρη όπου βρίσκεται ο Εμπού Σακκάρ (κωδική ονομασία που χρησιμοποιεί για τον εαυτό του).

Ο Χαλίντ Χαμάντ ταυτόχρονα είναι ηγέτης της μονάδας ¨Ταξιαρχία Ελ Φαρούκ¨ που είναι υπεύθυνη για πολλές σφαγές στην Συρία. Από την άλλη ο ηγέτης του PYD είχε υποδείξει την Ταξιαρχία Αλ Φαρούκ ως υπόδειγμα ¨ήπιας¨ αντιπολίτευσης.

 Haber.sol.org 15/5/2013

Σχ : Σκεφτείτε τι είχε να γίνει αν ο δράστης ήταν Σύριος στρατιώτης και το θύμα μέλος της αντιπολίτευσης… Τι είχαν να πούνε και να κάνουν το σκυλολόϊ της διεθνούς κυνότητας….

Previous Article

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΡΕΪΧΑΝΛΙ

Next Article

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *