Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΜΑΣ¨

0 σχόλια Share:

Σουκρού Κιοσέ : ¨Οι ομογενείς μας στην Δυτική Θράκη πέτυχαν πάλι να στείλουν 3 Τούρκους βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο¨

Ο πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Σουκρού Κιοσέ σχολιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα της 17ης Ιουνίου, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως θα βρίσκονται στην βουλή 3 Τούρκοι βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Ο Κιοσέ ανέφερε πως κατά την προεκλογική περίοδο εργάστηκε για να παράσχει κάθε είδους στήριξη προς του Τούρκους υποψηφίους και δήλωσε πως ¨Τελικά οι ομογενείς μας πέτυχαν πάλι να στείλουν στο ελληνικό κοινοβούλιο 3 Τούρκους βουλευτές από την Δυτική Θράκη. Είναι απόλυτη η πίστη μας πως από τώρα και μετά οι βουλευτές μας θα υπερασπιστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δικαιώματα της Δυτικής Θράκης και των ομογενών μας¨.

 Ο Κιοσέ υπενθυμίζοντας πως με βάση τα αποτελέσματα, ο ελληνικός λαός δεν έδωσε σε κανένα κόμμα το καθήκον να κάνει κυβέρνηση, ανέφερε πως σε σχέση με τα αποτελέσματα της 6ης Μαΐου, από τα τωρινά μπορεί πιο εύκολα να σχηματιστεί κυβέρνηση συνασπισμού και ότι αυτό είναι απαραίτητο για την ελληνική οικονομία. Ο Κιοσέ εξέφρασε την απόλυτη πίστη του πως στη κυβέρνηση που θα ιδρυθεί θα μετέχει σίγουρα και κόμμα στο οποίο εκπροσωπούνται Τούρκοι της Δυτικής Θράκης και δήλωσε πως ¨Ως παράρτημα Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης συγχαίρουμε τους βουλευτές μας και ευχόμαστε επιτυχίες στα νέα τους καθήκοντα. Ας είναι καλότυχο για την μειονότητα μας στην Δυτική Θράκη και για την Ελλάδα¨.

Ο Κιοσέ ανέφερε πως στόχος τους ήταν η διαφύλαξη των 3 βουλευτών στις εκλογές της 17ης Ιουνίου και η εκλογή 4, αλλά αυτό δεν έγινε δυνατό να πραγματοποιηθεί, προσθέτοντας πως ο υποψήφιος Ιλχάν Αχμέτ δεν εξελέγη για 1200 ψήφους.

Εφ. Μπιρλίκ 20/6/2012

Σχολιο : Η φωτογραφία δεν είναι από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αλλά πιστεύουμε πως είναι πιο …αντιπροσωπευτική μια και είναι από τα γραφεία του συγκεκριμένου συλλόγου, με τον κύριο Κιοσέ στην ¨κεφαλή ¨ του τραπεζιού και τον πρόεδρο του DEB  Μουσταφά Αλή Τσαβούς δίπλα του. 

Previous Article

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Next Article

Η MOODY’S ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *