Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΣΤΗΝ Τ.Ε.Ξ.

No Comments Share:

Επίσκεψη από την οργάνωση Ξάνθης του κόμματος DEB στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης

Η τοπική οργάνωση Ξάνθης του κόμματος DEB έκανε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης (ΤΕΞ).

 Την επιτροπή με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του DEB και υπεύθυνο της οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, κατά την επίσκεψη που έκαναν, τους υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Καρά και μέλη του Δ.Σ.

 Κατά την επίσκεψη ο Οζάν Αχμέτογλου πήρε το λόγο και είπε τα εξής : ¨ Σήμερα έχουμε τη χαρά να επισκεπτόμαστε την Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Όταν εμείς ανοίξαμε τα γραφεία μας στην Ξάνθη ένας από τους πρώτους φορείς που μας επισκέφτηκαν ήταν η Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανταποδίδουμε εκείνη την επίσκεψη.

 Η Τουρκική Ένωση Ξάνθης είναι ένας πολύ σημαντικός φορέας για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Έχει καταστεί σύμβολο. Η συνεχιζόμενη δίκη της ΤΕΞ, δείχνει και το ποια είναι η οπτική γωνία του ελληνικού κράτους για την μειονότητα μας. Είναι κρίμα αλλά αυτή η οπτική γωνία επί 30 χρόνια δεν άλλαξε. Ως κόμμα DEB ελπίζουμε πως η αδικία αυτή σε βάρος της ΤΕΞ θα λήξει με την δικαστική απόφαση που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Ω κόμμα είμαστε δίπλα στον αγώνα αυτό του συλλόγου και της κοινότητας.

Συγχαίρουμε το Δ.Σ. για την αποφασιστικότητα με την οποία συνεχίζει αυτόν τον αγώνα. Στην πραγματικότητα η ΤΕΞ με τις δραστηριότητες της στον πολιτιστικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό τομέα και το κόμμα DEB που αγωνίζεται πολιτικά εξ ονόματος της κοινότητας, είναι δύο φορείς που τρέχουν στο ίδιο κουλουάρ. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΤΕΞ και την διοίκηση για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία εδώ σήμερα¨.

Αργότερα μιλώντας ο πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά παρείχε ενημέρωση για την νομική διαδικασία του συλλόγου και είπε τα εξής : Καταρχήν ευχαριστώ την ηγεσία του κόμματος DEB-Ξάνθης για αυτήν τους την επίσκεψη. Την ώρα που η ΤΕΞ συνεχίζει τις δραστηριότητες της στο πολιτιστικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό επίπεδο, το κόμμα DEB αγωνίζεται να γίνει η φωνή της μειονότητας μας σε πολιτικό επίπεδο. Για μας είναι πολύ σημαντική η συνεργασία όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται στην Δυτική Θράκη. Όλοι μας ξέρουμε και βλέπουμε το πόσο ζωτικής σημασίας είναι για την κοινότητα μας το κόμμα σας. Εμείς ευχόμαστε επιτυχίες στον πολιτικό αγώνα του DEB. Και πάλι ευχαριστούμε την διοίκηση του DEB για την επίσκεψη τους¨.

Η επίσκεψη συνεχίστηκε με τον αμοιβαίο διάλογο των δύο φορέων.

Ο αντιπρόεδρος του DEB και υπεύθυνος της οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου προς ανάμνηση της επίσκεψης χάρισε στον πρόεδρο της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά μια πλακέτα.

 Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 27-2-2012

Previous Article

ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ

Next Article

2 εκ. $ ΑΠΟ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΤΑΞΙΜ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *