Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

BTTDD KATA STAR TV

0 σχόλια Share:

O πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσείν έκανε μια γραπτή ανακοίνωση σχετικά με τα δημοσιευθέντα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR-TV (που εκπέμπει πανελλαδικά) που στοχοποιούσαν τους Τούρκους της δυτική Θράκης και τον σύλλογο μας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) δικηγόρο Νετσμεττίν Χουσείν, έκανε μια γραπτή ανακοίνωση σχετικά με τα δελτία ειδήσεων του 25ης και 26ης Απριλίου του πανελλαδικά εκπέμποντος καναλιού STAR TV που στοχοποίησαν τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης και τον σύλλογο μας.

Ο Χουσείν δήλωσε: ¨Ο BTTDD στο 70 ετών παρελθόν του, όπως και οι εκατοντάδες χιλιάδες που υποχρεώθηκαν να μεταναστεύσουν στην Τουρκία σε κανένα σημείο του αγώνα διεκδίκησης δικαιωμάτων που δίνει στην Ελλάδα η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης, ποτέ δεν έδρασαν και δεν πρόκειται να δράσουν διασπαστικά και καταστροφικά κατά του ελληνικού κράτους, ούτε είχαν ποτέ τέτοια ρητορική. Το αντίθετο, οι καταγόμενοι από την Δυτικοί Θράκη Τούρκοι, δεν δίστασαν να δώσουν και την ζωή τους για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας.

Πιστεύουμε το STAR TV μεταδίδοντας έωλες και ασόβαρες ειδήσεις, κινήθηκε υπό την κατεύθυνση σκοτεινών κέντρων. Το STAR ΤV το συντομότερο πρέπει να επιστρέψει στην αμερόληπτη δημοσιογραφία και ως αρχή πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης.

Παράλληλα με αυτές τις αλήθεια μια σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να μάθει το STAR TV είναι πως η σημαία διαμέσου της οποίας στοχοποιηθήκαμε, έχει το χαρακτηριστικό να είναι η σημαία της πρώτης τουρκικής δημοκρατία που ίδρυσαν οι πρόγονοι μας και μάλιστα σημαία ενός κράτους που είχε αναγνωριστεί από το ελληνικό κράτος.

……………..

……………..

http://www.bttdd.org.tr/haberler/genel-merkezden-haberler/star-tv-karanlik-odaklarin-gudumunden-cikmali.html

28/4/2017

Σχ: Ο Χουσείν λέει ανοησίες και το ξέρει. Διότι το θέμα είναι τι μήνυμα περνάς ευρύτερα με αυτή την σημαία. Και όλοι καταλαβαίνουμε πως αυτή λειτουργεί αλυτρωτικά . Τώρα αν αυτός θέλει να βαφτίσει το κρέας ψάρι, αυτό είναι δικαίωμα του. Όμως και εμείς έχουμε δικαίωμα να μην αφήσουμε αυτόν και την παρέα του να μπαίνει στην χώρα μας…

Για δείτε και μια πρόσφατη φωτογραφία του κ. Χουσείν… Με την γνωστή σημαία από πίσω του.

Previous Article

ΛΕΥΤΕΡΙΑ στον Γιάννη -Βασίλη Γιαϊλαλί! – Yannis Vasilis Yaylalı’ya Özgürlük! – FREE Yannis Vasilis Yaylali! – СВОБОДА Яннис-Василис Яйлали

Next Article

Η Τ.Ε.Ξ. ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ¨ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ¨ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ (ΙΖΜΙΤ) ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *