Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κάλεσαν τον Δήμαρχο Κομοτηνής για εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

0 σχόλια Share:

 

 

Περί προσβλητικής για όλη την κοινωνία μας κατάσταση κάνει λόγο η δημοτική παράταξη του «Σπάρτακου» σε επιστολή που απέστειλε προς τον δήμαρχο Κομοτηνής σχετικά με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.
Η παράταξη καλεί τον δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλία «για επιβολή του νόμου, τόσο με ενημέρωση του κόσμου για την άμεση εφαρμογή του νόμου όσο και με αίτημα προς τις αστυνομικές Αρχές να πράξουν τα δέοντα»

Παράλληλα η παράταξη προτείνει τη συνάντηση του Δημάρχου με εκπρόσωπους των επαγγελματιών αποκλειστικά για το θέμα αυτό.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε δήμαρχε,

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την καταπολέμηση, τόσο της εξάρτησης από το κάπνισμα, όσο και των αρνητικών συνεπειών του στο σύνολο του πληθυσμού, το υπουργείο Υγείας έχει εκδώσει προ εβδομάδων μιαν ακόμη εγκύκλιο για την ενημέρωση των εμπλεκομένων στην εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας για το κάπνισμα και τις επιμέρους πτυχές της.

Η εγκύκλιος ζητά από τους αρμόδιους φορείς να τηρείται αυστηρά ο αντικαπνιστικός νόμος και τα πρόστιμα να είναι βαριά σε όσους δεν τηρήσουν τους κανονισμούς.

Επειδή (και) στην πόλη μας δεν είδαμε καμμία αλλαγή σε σχέση με το παρελθόν, σας καλούμε να αναλάβετε την πρωτοβουλία για επιβολή του νόμου, τόσο με ενημέρωση του κόσμου για την άμεση εφαρμογή του νόμου όσο και με αίτημα προς τις αστυνομικές Αρχές να πράξουν τα δέοντα. Μία συνάντηση με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών αποκλειστικά για το θέμα αυτό και την επιβολή της νομοθεσίας, νομίζουμε ότι είναι επιβεβλημένη για να εκλείψει αυτή η προσβλητική για όλη την κοινωνία μας κατάσταση».

http://www.azinlikca.net/eidiseis/item/12818-kalesan-ton-dimarxo-komotinis-gia-efarmogi-tou-entikapnistikou-nomou.html

17/3/2018

Previous Article

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΙΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ

Next Article

17/3 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 18/3 ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.