Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ

0 σχόλια Share:

Bουλευτής Καραγιουσούφ : ¨Να ανοίξει ο δρόμος Βουλγαρίας-Νυμφαίας-Κομοτηνής¨

Επίσκεψη του βουλευτή Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ στο Βιοτεχνικό  και Επαγγελματικό Επιμελητήριο

Σήμερα 22 Οκτωβρίου ώρα 12.00 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ μαζί με επιτροπή που τον συνόδευε, επισκέφτηκε το Βιοτεχνικό  και Επαγγελματικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού   και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αργύρης Αργυρόπουλος, εξέφρασε προς τον Αϊχάν Καραγιουσούφ την ικανοποίηση του Επιμελητηρίου για την επίσκεψη αυτή, τον ευχαρίστησε, δήλωσε πως ¨ Η κυβέρνηση σήμερα αντί να στηρίζει τους βιοτέχνες  και τους επαγγελματίες, κάνει ότι μπορεί για να κλείσει τα μαγαζιά μας¨ και κάλεσε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης και της περιοχής να πούνε ¨όχι¨ σε κάθε είδους νόμο που ζημιώνει τους έμπορους και τους επαγγελματίες.

Κατά την 45λεπτη περίπου συνάντηση τέθηκαν τα θέματα της υψηλής φορολογίας, της έλλειψης ρευστού στην αγορά και της μειωμένης αγοραστικής δύναμης του κόσμου.

Ο βουλευτής Αϊχάν Καραγιουσούφ δήλωσε : ¨ Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την κατάρρευση της οικονομίας. Το αντίθετο, πρέπει να εναντιωθούμε ως χώρα σε κάθε αρνητική απόφαση της τριπλής κυβέρνησης συνασπισμού, και εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ¨όχι¨ στα νέα μέτρα που θα πάρει η τριπλή κυβέρνηση συνασπισμού, παραμένουμε πάντα δίπλα στον έμπορο και τον επαγγελματία¨.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Αϊχάν Καραγιουσούφ δήλωσε πως ¨Καθώς στην περιοχή μας δεν έρχονται τουρίστες από Αγγλία , Ολλανδία ή άλλες ευρωπαϊκές χώρες¨ είναι ανάγκη για να μπορέσουν να έρθουν τουρίστες από γειτονικές χώρες όπως η Βουλγαρία και η Τουρκία να ανοίξει το συντομότερο ο δρόμος Βουλγαρίας-Νυμφαίας-Κομοτηνής, να υπάρξει διευκόλυνση στο θέμα της βίζας προς τους Τούρκους, και μάλιστα να γίνουν κινήσεις για τη κατάργηση της βίζας.

 Περιοδιό Ρόντοπ Ρουζγκαρί  22/10/2012

Previous Article

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ipsum tempus et, sed ut odio libero