Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

No Comments Share:

Ισχυρισμός για εμπλοκή Γερμανών αξιωματικών στην ¨δήθεν γενοκτονία¨

Ο έμπειρος ανταποκριτής της εφημερίδας στην Μέση Ανατολή στο σημερινό του άρθρο δημοσιεύει μια αδημοσίευτη μέχρι σήμερα φωτογραφία που δείχνει τον ρόλο των Γερμανών στην δήθεν Αρμενική γενοκτονία του 1915.

Στο άρθρο αναφέρει πως στην φωτογραφία που πιστεύεται πως τραβήχτηκε το 1915 φαίνονται τρεις Τούρκοι αξιωματικοί μαζί με δύο στρατιωτικούς του αυτοκρατορικού στρατού του Κάϊζερ μπροστά από κρανία Αρμένιων ¨θυμάτων ¨ της ¨γενοκτονίας¨ καθοδόν προς το Ερζερούμ.

Αυτός ο οποίος ανακάλυψε τη φωτογραφία που τραβήχτηκε στο Γερζινκά (σημ μεταφρ : Ερζιντζάν) είναι ο διευθυντής του ινστιτούτου και μουσείου γενοκτονίας στο Ερεβάν Χαϊκ Ντεμογιάν.

Ο Φισκ στο άρθρο του χρησιμοποιεί την φράση ¨Συμμετείχαν οι Γερμανοί στους μαζικούς φόνους Αρμένιων χριστιανών το 1915 ; Αυτού του είδους η φωτογραφία δεν είναι η πρώτη. Μέχρι τώρα οι Γερμανοί σε μεγάλο βαθμό είχαν απαλλαχτεί όσον αφορά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κατά την διάρκεια του πρώτου ολοκαυτώματος του 20ου αιώνα¨.

Ο Φισκ στο τέλος του άρθρου του, αναφέρει πως ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ τις ταυτότητες των δύο Γερμανών αξιωματικών που στέκονται νωχελικά μπροστά από τα κρανία.

Εφ. Χουριέτ 21/10/2012

Σχ : ¨οποιος ενδιαφέρεται και ξέρει αγγλικά μπορεί να δει το άρθρο του Φισκ στην διεύθυνση  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/photograph-links-germans-to-1915-armenia-genocide-8219537.html

Previous Article

TMHΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΪΡΑΜΙ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *