Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΕΡΙ ¨ΕΠΙΘΕΣΗΣ¨ ΣΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΕΝΕΡ

0 σχόλια Share:

Ναζιστές χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στον πρόξενο Ιλχάν Σενέρ

Ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Ιλχάν Σενέρ επισκέφτηκε τον δήμαρχο Καβάλας Κώστα Σιμιτσή.

30 άτομα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσή Αυγής τα οποία είχαν συγκεντρωθεί πριν από την επίσκεψη μπροστά στο δημαρχείο, διαμαρτυρήθηκαν για την συνάντηση και μετά το πέρας της, επιτέθηκαν στο όχημα του πρόξενου.

Η αστυνομία που ήταν εκεί διασφάλισε την ασφαλή είσοδο του προξένου Ιλχάν Σενέρ και της υποπρόξενου Ιλκάι Κοτζαγιγίτ στο δημαρχείο Καβάλας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης του Ιλχάν Σενέρ με τον δήμαρχο Καβάλας Κώστα Σιμιτζή, οι ναζιστές Χρυσαυγίτες φώναζαν συνεχώς συνθήματα κατά της Τουρκίας, του προξένου, και του δημάρχου Καβάλας. Όταν η τουρκική επιτροπή θέλησε να αποχωρήσει από το δημαρχείο, αστυνομικές δυνάμεις υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας τους επιβίβασαν στο επίσημο όχημα. Μέλη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές στο όχημα. Και όλοι μαζί έφτυσαν στο μπροστά τζάμι του οχήματος.

Αναλυτές που παρατηρούν τα γεγονότα από κοντά, ανέφεραν πως η κίνηση αυτή των μελών της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, πρέπει να ιδωθεί σαν ένα μήνυμα που δίνει το ελληνικό κράτος προς τον πρόξενο Ιλχάν Σενέρ. Ανέλυσαν πως η επίθεση αυτή πρέπει να ιδωθεί σαν ένα τμήμα της στρατηγικής ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΗΣ-ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ και ΜΑΖΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ που έχει αρχίσει ενάντια στο προξενείο. Διότι όπως είπαν δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως τα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης στις μικρές πόλεις και τις κωμοπόλεις δεν κουνάν ούτε τις τρίχες τους χωρίς την κρατική στήριξη.

 

 

Εφ. Τρακιανίν Σεσί 9/1/2013

Previous Article

ΣΧΕΔΙΟ ΟΤΖΑΛΑΝ-ΜΙΤ

Next Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ -ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

tristique felis fringilla commodo porta. suscipit eleifend Nullam tempus