Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ -ΤΟΥΡΚΙΑΣ

No Comments Share:

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Καταγγέλλουμε με έντονο τρόπο την επίθεση που έγινε στο επίσημο όχημα κατά την επίσκεψη του προξένου Κυρίου Οσμάν Ιλχάν Σενέρ στον δήμαρχο Καβάλας, καθώς και τις βρισιές σε βάρος του Μουσταφά Κεμάλ ΑΤΑΤΟΥΡΚ.

Είναι σε όλους γνωστό πως σε περιόδους κρίσεων μια από τις πιο απλές μεθόδους για να κρατηθούν ενωμένοι οι πολίτες της χώρας και να μειωθεί το χάος στο οποίο θα πέσει η χώρα, είναι η υποδαύλιση ακραίων εθνικιστικών κινήσεων. Βλέπουμε πως και η Ελλάδα ακολουθεί αυτόν τον απλό κανόνα μέσω των ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ που έχει θέσει επί σκηνής. Με αγωνία παρακολουθούμε πως η νεοναζιστική αυτή ομάδα και οι οπαδοί της έχουν στοχοποιήσει την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης και το ευρισκόμενο στην Κομοτηνή προξενείο της T.C.

Eπ΄ευκαιρία των γεγονότων των τελευταίων ημερών, ελπίζουμε πως δεν θα αγνοηθούν οι επιθέσεις σε βάρος της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης που έχει αφεθεί ως παρακαταθήκη με την διεθνή συνθήκη της Λοζάννης, καθώς και σε βάρος του βάσει διμερών συνθηκών αλλά και της διεθνούς συνθήκης της Βιέννης ευρισκόμενου στην Κομοτηνή και υπό την προστασία της Ελλάδας ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ T.C. , και θα ληφθούν τα αναγκαία μέτρα.

Οι αντιδημοκρατικές πολιτικές και οι άσχημες ναζιστικές επιθέσεις, δεν αρμόζουν στην Ελλάδα τη χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, αλλά και στους κυβερνώντες της.

Συμφέρον του ελληνικού λαού αποτελεί η ειρήνη στην χώρα και η ίδρυση φιλικών σχέσεων με την Τουρκία.

Ανακοινώνεται με σεβασμό στην κοινή γνώμη.

Δικ. Νετσμετίν Χουσεΐν                             Δικ. Μπουρχανεντίν Χαγκιουντέρ

Γενικός Γραμματέας                                                     Πρόεδρος

 

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί  9/1/2013 

Previous Article

ΠΕΡΙ ¨ΕΠΙΘΕΣΗΣ¨ ΣΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΕΝΕΡ

Next Article

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ¨ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ¨ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *