Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ…

0 σχόλια Share:

Ο υπουργός Εξωτερικών της T.C. Αχμέτ Νταβούτογλου συναντήθηκε με εκπροσώπους της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης

Ο υπουργός Εξωτερικών της T.C. Αχμέτ Νταβούτογλου στα πλαίσια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Αθήνα στις 10 Οκτωβρίου, δέχτηκε εκπροσώπους της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Η συνάντηση του Νταβούτογλου με την επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης που έγινε στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα, διήρκεσε περίπου μια ώρα.

Στην επιτροπή της μειονότητας που συναντήθηκε με τον Νταβούτογλου μετείχαν οι βουλευτές μας Αχμέτ Χατζηοσμάν, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Αϊχάν Καραγιουσούφ, οι μουφτήδες μας Ιμπραήμ Σερίφ και Αχμέτ Μέτε, οι δήμαρχοι μας Ισμέτ Καντί, Μουσταφά Τσουκάλ και Ιμπραήμ Σερίφ, και από τον μειονοτικό τύπο οι Αμντουλχαλίμ Ντεντέ, Τζεγκίζ Ομέρ, Χουλιά Εμίν και Ιλχάν Ταχσίν. Την επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης συνόδευσαν ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ και ο υποπρόξενος Αλπέρ Ατάκ.

Ο υπουργός Εξωτερικών της T.C. Αχμέτ Νταβούτογλου έδωσε οδηγία στον πρόξενο Ιλχάν Σενέρ να μεταφέρει στα μέλη της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, τους πιο ειλικρινείς χαιρετισμούς του.

 Εφ. Μιλλέτ 11/10/2012

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ

Next Article

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *