Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠEΡΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ (…) ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

0 σχόλια Share:

Δυτικοθρακιώτες φοιτητές παρουσίασαν την Ελλάδα στην Σαμψούντα

Φοιτητές μέλη της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης που σπουδάζουν στην Σαμψούντα, παρουσίασαν την χώρα τους στην 10η Διεθνή Συνάντηση Φοιτητών που οργανώθηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Φοιτητικών Συλλόγων (UDEF) και από τον Σύλλογο Φοιτητών Σαμψούντας .

Σχετικά με την εκδήλωση αυτή ενημέρωσε την εφημερίδα μας ο Βεϊσέλ Μποντούρ που είπε τα εξής:

¨Στην 10η Διεθνή Συνάντηση Φοιτητών που οργανώθηκε στις 6 και 7 Μαΐου από την Διεθνή Ομοσπονδία Φοιτητικών Συλλόγων (UDEF) και από τον Σύλλογο Φοιτητών Σαμψούντας, για πρώτη φορά ανοίξαμε σταντ Ελλάδας. H εκδήλωση άρχισε με άσματα από το Κοράνι και συνεχίστηκε με τραγούδια με παραδοσιακά όργανα. Στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχαν 60 χώρες. Στο πανεπιστήμιο 19ης Μαΐου υπάρχουν 2.642 φοιτητές και εξ αυτών οι 25 είναι από την Ελλάδα.
……………..

Στο σταντ μας από τις 11 ως τις 7 αναλάβαμε καθήκοντα 6 άτομα. Βεϊσέλ Μποντούρ, Αρζού Κιοσέ Σερίφ, Νεσλιχάν Μιλαζίμ, Σελμά Μουσταφά, Μπουμπερά Κόντε και Μπουσρά Ντεντέ. Καθώς ήταν η πρώτη φορά που ανοίγαμε σταντ είχαμε κάποιες ελλείψεις. Αλλά παρόλα αυτά, δίχως να χάνουμε το ηθικό μας, εργαστήκαμε να κάνουμε ότι καλύτερο και ταυτόχρονα είπαμε τις ιδέες μας για το τι μπορεί να άλλο να γίνει και για να καλύψουμε τις ελλείψεις. Οι δύο αυτές μέρες που περάσαμε ήταν πολύτιμες. Είχαμε την ευκαιρία περνώντας από άλλα σταντ να γνωρίσουμε άλλους πολιτισμούς και να στήσουμε νέες φιλίες. Το σημαντικότερο ήταν πως περιγράψαμε στους κατοίκους της Σαμψούντας τις ομορφιές της Ελλάδας, την Δυτική Θράκη και τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Όλοι μας άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον και το εκτίμησαν. Είχαμε ωραίες συζητήσεις¨.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=7423

24/5/2017

Σχ: Προσέξτε πως η φοιτητική εκδήλωση άρχισε με Κοράνι ! Πως λέμε Ελλάδα ; Καμία σχέση !

Δυστυχώς για εμάς…

Previous Article

Αντιδράσεις από μουσουλμάνους στο γκρέμισμα του τζαμιού στην Σερβία

Next Article

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΡΛΙΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *