Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΚΙΟΥΝΤΕΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

No Comments Share:

Πάλι επιτέθηκε ο Κουίκ

 Ο Τέρενς Κουίκ-πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που κατά τις τελευταίες μέρες κλονίζονται από παραιτήσεις, κατά την διάρκεια επαφών του στην Δυτική Θράκη, στοχοποίησε πάλι το προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή.

Ο Κουίκ ισχυρίστηκε πως ¨Υπάρχουν τρεις χιλιάδες Τούρκοι πράκτορες, οι οποίοι εξυπηρετούν τους σκοπούς της Άγκυρας. Για αυτούς ξοδεύονται 15 εκ. ευρώ ετησίως¨.

Ο Κουίκ ανέφερε πως είναι απόλυτα ενάντιοι στην ΕΟΖ, και υποστήριξε πως Γερμανοί τραπεζίτες και Τούρκοι επιχειρηματίες θέλουν να μετατρέψουν τη Θράκη σε Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη.

Ο Κουίκ είχε συναντήσεις στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιο Μωραίτη, και ενημερώθηκε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ξάνθη. Αργότερα ο Κουίκ επισκέφθηκε τον δήμο Ξάνθης και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ξάνθης. 

Στις συναντήσεις του στον νομό Ροδόπης, συναντήθηκε με το δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη και με τον Πρόεδρο Τεχνικού Επιμελητηρίου Νίκο Παπαθανασίου.

 ¨Ισχυρισμός για 3.000 πράκτορες¨

Στην δήλωση που έκανε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ είπε τα εξής : Είναι η πολλοστή φορά που έρχομαι στη Θράκη διότι εμάς, τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, μας απασχολούν και τα σχέδια της Άγκυρας και τα γερμανοτουρκικά σχέδια για δημιουργία ΕΟΖ. Για το μείζον ζήτημα των σχεδίων της Άγκυρας σε αυτή εδώ την ακριτική περιοχή, υπάρχει μία και μόνο απάντηση: πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος στη δράση των 3.000 Τούρκων πρακτόρων κάθε μορφής, που έχουν διεισδύσει ακόμα και στους χώρους της Παιδείας, με πακτωλό χρημάτων που διαχειρίζεται το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και ο οποίος υπολογίζεται σε πάνω από 15.000.000 ευρώ το χρόνο. Ο πρόεδρος του κόμματος μας το είπε πολλές φορές. Παρακολουθούμε στενά τις εργασίες του προξενείου της Άγκυρας. Παρακολουθούμε τις κινήσεις που με αφορμή την ΕΟΖ επιδιώκουν την ¨κοσοβοποίηση¨ της περιοχής.

Εφ. Γκιουντέμ  26/12/2012

Previous Article

ΡΟΜΠΟΣΚΙ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

¨ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *