Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΙΧΑΤ ΧΟΤΣΚΑ

No Comments Share:

Απορρίφθηκαν οι δηλώσεις 2.400 μελών της μειονότητας !

Οι 2.400 υπογραφές που συγκεντρώθηκαν από γονείς και μέλη της μειονότητας με αίτημα την απομάκρυνση από το μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Μουζαφέρ Σαλίχογλου του υπηρετούντος εκεί καθηγητή Νιχάτ Χότσκα, δεν ελήφθησαν υπόψη από τον Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Ξάνθης.

Ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Ξάνθης Γιώργος Παπαθανασίου απέρριψε τις υπογραφές που συγκεντρώθηκαν με αίτημα την απομάκρυνση του μαθηματικού Νιχάτ Χότσκα λόγω των θεμάτων που είχε με την διοίκηση του σχολείου όντας φίλος και οπαδός της τρομοκρατικής οργάνωσης FETÖ.

Το νέο πρόγραμμα στο οποίο δεν περιλαμβάνεται ο καθηγητής μαθηματικών, μαζί με τις 2.374 υπογραφές που συγκεντρώθηκαν από το σύνολο της Ξάνθης και με την υπογραφή του διευθυντή του σχολείου Σελτσούκ Φεχμί, υποβλήθηκαν στην Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης. Αλλά η αίτηση απορρίφθηκε επειδή δεν ήταν σύμφωνη με τον νόμο. Έγινε γνωστό πως ο Έλληνας υποδιευθυντής δεν δέχτηκε να υπογράψει.

Στο κείμενο της αίτησης που υπογράφεται από γονείς μαθητών και από άλλα μέλη της μειονότητας, αναφέρεται πως δεν είναι επιθυμητή η παρουσία του καθηγητή μαθηματικών Νιχατ Χότσκα που είναι και δηλώνει πως στηρίζει μια οργάνωση, η οποία είναι αποδεκτή ως τρομοκρατική οργάνωση όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και από όλες τις μουσουλμανικές χώρες της Ισλαμικής Διάσκεψης.

………..

Mιλώντας στον μειονοτικό τύπο, οι δικηγόροι του μειονοτικού γυμνασίου-λυκείου Ξάνθης Αχμέτ Καρά και Αντνάν Πετσενέκ, εστίασαν στο ότι το θέμα άρχισε από τις αρχές του εκπαιδευτικού έτους. ΟΙ δικηγόροι είπαν πως ο εν λόγω εκπαιδευτικός στηρίζει και είναι οπαδός της οργάνωσης FETÖ που αναγνωρίζεται από την Τουρκία και από άλλες μουσουλμανικές χώρες ως τρομοκρατική οργάνωση, κάτι το οποίο αποτελεί αιτία ανησυχίας για την διοίκηση του σχολείου, τους μαθητές, τους γονείς και ευρύτερα για την κοινωνία.
………………..

………………..

http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/2886

5/4/2017

Σχ: Σε Γερμανία και Αυστρία γίνονται έρευνες σχετικά με το ποιοι Τούρκοι λειτούργησαν εκεί σαν χαφιέδες της ΜΙΤ και του Ερντογάν, καταδίδοντας άτομα που υποτίθεται πως ήταν  Γκιουλενικοί¨. Εν προκειμένω δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι ανάλογο ;
Ποιοι είναι δηλαδή αυτοί οι οποίοι εν προκειμένω λειτούργησαν σαν το μακρύ χέρι της Τουρκίας μέσα στην ελληνική Θράκη ; Ποιοι τους έβαλαν ; Αυτοί που το έκαναν και το κάνουν και τώρα που μιλάμε,τζάμπα το κάνουν; ….

Previous Article

ΕΡΓΑ ¨ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ¨ ΜΑΣ…

Next Article

ΕΠΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΟΜΜΑΤΩΝ DOST ΚΑΙ DΕΒ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *