Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΟΜΜΑΤΩΝ DOST ΚΑΙ DΕΒ

0 σχόλια Share:

O δήμαρχος του Τζέμπελ-Βουλγαρίας Μπαχρί Ρετζέπ Ομέρ επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του DEB

Tην Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 ο δήμαρχος του Τζέμπελ-νομού Κίρτζαλι τη Βουλγαρίας Μπαχρί Ρετζέπ Ομέρ και η σύζυγος του Γκιουλνούρ Ομέρ, επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία του DEB και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς. Στην συνάντηση παρόντες ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος Αχμέτ Καρά, ο Γ.Γ. Αχμέτ Αϊντίν και η συντονίστρια δημοσίων σχέσεων Τζιντέμ Ασάφογλου. Ο Μπαχρί Ρετζέπ Ομέρ –δήμαρχος του Τζέμπελ είναι από τους ιδρυτές και μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος DOST και στην συνάντηση σχολίασε τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Ο Ομέρ περιέγραψε τις πιέσεις και τα εμπόδια που μπήκαν στις εκλογές στο κόμμα DOST, είπε πως και μετεκλογικά οι πιέσεις συνεχίζονται και πρόσθεσε πως γίνονται προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων σε βάρος τους.

Ο δε πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς είπε πως και σε αυτούς συνεχώς ασκούνται διώξεις και δικαστήρια, ενώ συνεχώς δημοσιεύονται τον τύπο ειδήσεις που δημιουργούν αρνητική αντίληψη για την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και για το κόμμα DEB. O Γενικός Πρόεδρος Τσαβούς είπε πως η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης που το 1923 αφέθηκε παρακαταθήκη, παρέμεινε πάντα πιστή και συνδεδεμένη στην Ελλάδα και εξήγησε πως ζητάνε μόνο τα δικαιώματα τους που πηγάζουν από την συνθήκη της Λωζάννης, τις διεθνείς συμφωνίες , το σύνταγμα και τους νόμους. O Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ανέφερε πως δεν έχουν άλλο σκοπό πέραν του να υπηρετήσουν την πατρίδα τους την Ελλάδα

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5040
21/4/2017
 
Σχ: Τα κόμματα DEB και DOST είναι κόμματα που ιδρύθηκαν και συντηρούνται άμεσα ή έμμεσα από την Τουρκία. Και εξυπηρετούν ακριβώς τα συμφέροντα εκείνης και όχι τα όποια μειονοτικά συμφέροντα. Φυσικά χαίρουν της αμέριστης προβολής από τα τουρκικά ΜΜΕ που εν πολλοίς παρακολουθούνε οι μειονοτικοί.  Και βγαίνει και ο Τσαβούς και οι φίλοι του να μας πούνε τώρα πως ¨δεν έχουν άλλο σκοπό παρά να υπηρετήσουν την Ελλάδα¨.
Μάλλον μπέρδεψε την τελευταία λέξη, θα ήθελε να πει ¨Τουρκίᨨ…

Λοιπόν Τσαβούς όσο υπηρετείτε εσείς την Ελλάδα, άλλο τόσο και εμείς ¨υπηρετούμε¨ την Τουρκία…

Previous Article

ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΙΧΑΤ ΧΟΤΣΚΑ

Next Article

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΒΓΑ -Β

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *