Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΤΙΟ !

1 Comment Share:

Ο Περιφερειάρχης Μέτιος ούτε καν απάντησε στο αίτημα της προέδρου του DEB Τσιντέμ Ασάφογλου για ραντεβού

Ο περιφερειάρχης Μέτιος ούτε καν απάντησε στο αίτημα της προέδρου του DEB Τσιντέμ Ασάφογλου για ραντεβού και φαίνεται πως ενόψει των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης τα σπαθιά έχουν βγει !

Η νεοεκλεγείσα πρόεδρος του DEB Τσιντέμ Ασάφογλου μαζί με την ομάδα της συνεχίζουν τις εθιμοτυπικές επισκέψεις.

Στα πλαίσια αυτά αναφέρεται πως αν και ζήτησε ραντεβού από τον περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης, δεν της δόθηκε ούτε καν απάντηση. Μετά από αυτό, το κόμμα DEB με μια σύντομη γραπτή κριτική, εκφράζει την ενόχληση του ως εξής :

¨Το κόμμα μας αιτήθηκε να συναντήσει την υψηλότερη διοικητική αρχή, τον Γ.Γ. Αν. Μακεδονίας και Θράκης, αλλά για λόγους άγνωστους σε εμάς, το αίτημα μας παρέμεινε αναπάντητο. Και μόνο από το ότι η περιφέρεια ούτε καν απάντησε στο αίτημα μας για ραντεβού για μια εθιμοτυπική επίσκεψη, δείχνει το πόση σημασία δίνει στην μειονότητα¨.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/15263-eyalet-bakani-metos-deb-parts-bakani-cdem-asafolunun-randevu-talebne-cevap-dah-vermed.html

24/1/2019

Σχ: Και γιατί να συναντήσει οποιοσδήποτε ελεύθερος και χωρίς συμφέροντα άνθρωπος τον όποιο πρόεδρο του DEB ; Είναι γνωστό πως αυτό το κόμμα δεν έχει καταφέρει να διαφοροποιηθεί σε κανένα θέμα από τις επίσημες θέσεις της Τουρκίας. Αν θέλει δηλαδή κάποιος να μάθει τις θέσεις του κόμματος DEB, αρκεί να μπει στην ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών… Αν ποτέ καταφέρουν να αποκτήσουν αυτόνομο λόγο και πάψουν να είναι φερέφωνα της Άγκυρας, τότε φυσικά και να τους συναντήσει κάποιος.

Άρα εν προκειμένω μπράβο στον Μέτιο !

Previous Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Next Article

ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ: ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ-ΚΟΥΡΔΙΚΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ¨ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ¨!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Και από πότε, κυρία πρόεδρε, το DEB εκφράζει τη μειονότητα;
    Ελάτε τώρα, ακόμα δεν αναλάβατε την ηγεσία του κόμματος και αρχίσατε τις καταγγελίες!
    Αφήστε, λοιπόν, τί κάνει ή δεν κάνει ο Μέτιος και ο κάθε Μέτιος κι ασχοληθείτε επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *