Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

1 Comment Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  24/1/2019

Δημοσιεύσαμε προχθές ένα κείμενο σχετικά με την οργάνωση BATOB, αυτόν τον σύλλογο τουρκόψυχων φοιτητών με καταγωγή από την ελληνική Θράκη που σπουδάζουν στην Τουρκία. Ο σύλλογος ουσιαστικά ιδρύθηκε και υποστηρίζεται από την Τουρκία. Για αυτό και αξίζει να δούμε μερικές ακόμη φωτογραφίες από τις επαφές και τις ιδιότητες των μελών του….

Για να γνωριζόμαστε καλύτερα με τους συμπατριώτες μας….

Δύο φωτογραφίες από το πανεπιστήμιο Ναμίκ Κεμάλ στο Τεκίρνταγ. Διακρίνονται ο πρόεδρος του παρατήματος BATOB-Τεκίρνταγ Ερκάν Μολλά μαζί με τον Κοράι Χασάν-¨υπεύθυνο Παιδείας¨ του παράνομου συλλόγου ¨Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής¨.

 

Απρίλιος του 2018. Επίσκεψη στον διευθυντή του IRCICA Χαλίτ Ερέν. Δεξιά του Ερέν διακρίνεται ο Ρετζέπ Αλή-τότε πρόεδρος του BATOB Αγκύρας και γνωστός ¨Γκρίζος Λύκος¨.  Ο Ερέν διαχειρίζεται πολλά χρήματα για φορείς που ¨εργάζονται¨  στην ελληνική Θράκη . Μάλιστα είναι τόσοι ¨αθώες¨ οι δράσεις του κ. Χαλίτ Ερέν που του έχει απαγορευτεί η είσοδος στην Ελλάδα…

 

Κουρμπάν Μπαϊράμ–21/8/2018

Φωτογραφία ενδεικτική της πολυσχιδούς δράσης του τουρκοσυλλόγου ΒΑΤΟΒ. Εδώ είναι στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον ιμάμη Αμπντουραχήμ Κουρού (γνωστός παλιός διώκτης της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου) και τον Τούρκο πρόξενο Θεσσαλονίκης μέσα στο Γενί Τζαμί που αποδόθηκε για χρήση εκείνη την μέρα στους τουρκόψυχους. Προφανώς χρειαζόταν κόσμος εκείνη την μέρα στο τζαμί και κλήθηκαν οι νεαροί.

Ομιλία από τον Ερκάν Μολλά-πρόεδρο του παρατήματος Τεκίρνταγ του ΒΑΤΟΒ, σε φοιτητική εκδήλωση. Με ντεκόρ και την σημαία της ¨Τουρκικής Δημοκρατίας Δυτικής Θράκης¨…

 

Επίσκεψη από τα μέλη του BATΟB στον πλέον φιλοΑΚΡ σύλλογο της Θράκης τον BIHLIMDER (Σύλλογος Αποφοίτων και μελών Ιμάμ Χατίπ). Διακρίνουμε πως στην φωτογραφία εκτός από τους νεαρούς, παρόντες ήταν η δημοτική σύμβουλος Σιμπέλ Μουσταφάογλου και ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί.

Επίσκεψη στον δήμαρχο Ιάσμου Ισμέτ Καντί

Ο προαναφερθείς Ερκάν Μολλά σε φωτογραφία μαζί με τον Αμπντουλλάχ Ερέν-πρόεδρο της διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων.

Εδώ σε επίσκεψη στον δήμαρχο Αρριανών Αχμέτ Ριντβάν. Ο κ. Ριντβάν πάντα όταν κάποιος φορέας προέρχεται από την Τουρκία, είναι ιδιαίτερα ευπροσήγορος…

 

Mέλη του ΒΑΤΟΒ φωτογραφίζονται με τόξα. Το τόξο είναι το παραδοσιακό όπλο που είχαν οι Οθωμανοί επιδρομείς και για αυτό χαίρει ιδιαίτερου σεβασμού στην σημερινή Τουρκία.

17-7-2018

Επίσκεψη στο κόμμα της Άγκυρας το DEB…

Και μια πραγματικά ¨ωραία¨ φωτογραφία. Οι κύριοι Φατίχ Σαρ Χασάν (αντιπρόεδρος BATOB Άγκυρας), Ιρφάν Κιρ Χασάν  και Ερκάν Μολλά (πρόεδρος παραρτήματος Τεκίρνταγ) μέσα στην περηφάνια, ποζάρουν μαζί με το ¨μαντρόσκυλο¨ του Ερντογάν, τον Μουσταφά Ντεστιτζή που κάθε τόσο εκτοξεύει  απειλές κατά της Ελλάδας.

Να τους χαιρόμαστε τους Έλληνες πολίτες…

Previous Article

¨ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ¨…

Next Article

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΤΙΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *