Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ

No Comments Share:

Ο πρόξενος μας της T.C. στην Κομοτηνή μας αποχαιρέτισε

Ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στις 21 Ιουνίου 2012 παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα προς τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, του οποίου η θητεία ολοκληρώθηκε.

 Επίσης ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, στις 3/7/2012 έκανε στην μουφτεία Ξάνθης αποχαιρετιστήρια επίσκεψη.

Ο Μουσταφά Σάρνιτς που διορίστηκε ως πρέσβης στην Μογγολία, στην αποχαιρετιστήρια του επίσκεψη στην μουφτεία, τον υποδέχτηκαν ο μουφτής Ξάνθης κύριος Αχμέτ Μέτε και πολλοί θρησκευτικοί λειτουργοί. Ο πρέσβης Μουσταφά Σάρνιτς εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την υποδοχή του από ένα πλήθος θρησκευτικών λειτουργών, τόνισε πως πάντα είχε σχέσεις με τον μουφτή Κομοτηνής και ότι η μουφτεία σαν θεσμός έχει διανύσει μεγάλη απόσταση. Επίσης ανέφερε πως ποτέ δεν θα ξεχάσει πρώτα τον μουφτή και έπειτα όλους τους θρησκευτικούς λειτουργούς. Ο μουφτής Αχμέτ Μέτε είπε πως επί 4 χρόνια εργάστηκαν από κοινού με τον κύριο Μουσταφά Σάρνιτς σε ωραίες εργασίες και ευχαρίστησε για αυτό.

Ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε χάρισε στον πρέσβη Σάρνιτς ένα άλμπουμ από φωτογραφίες από την θητεία του στην Δυτική Θράκη, που είχαν τραβηχτεί από το προσωπικό της μουφτείας.

Στο τέλος της επίσκεψης ο πρέσβης Μουσταφά Σάρνιτς χαιρέτισε δια χειραψίας έναν-έναν τους θρησκευτικούς λειτουργούς και πέρασε από την μουφτεία στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης.

Ιστοσελίδα του ψευδομουφτή Ξάνθης 3/7/2012

Previous Article

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΚΕΜ

Next Article

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ 30/6/2012

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *