Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΚΕΜ

0 σχόλια Share:

Αποχαιρετιστήριο γεύμα από την ΠΕΚΕΜ προς τον πρόξενο (πρέσβη) Σάρνιτς

Το Δ.Σ και οι εργαζόμενοι της ΠΕΚΕΜ παρέθεσαν αποχαιρετιστήριο γεύμα προς τον πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, ο οποίος σύντομα αποχωρεί από την Ελλάδα για να αναλάβει καθήκοντα πρέσβη στην Μογγολία.

Στο δείπνο που δόθηκε στο εστιατόριο Άσμπα το βράδυ της Δευτέρας 2ης Ιουλίου μετείχαν ο πρόξενος (πρέσβης) Μουσταφά Σάρνιτς, η σύζυγος του Εσίν Σάρνιτς και τα παιδιά τους.

Στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσαν τα μέλη του Δ.Σ και του Ελεγκτικού Συμβουλίου της ΠΕΚΕΜ παραβρέθηκαν και οι υποπρόξενοι Μπερίν Οκούρ, Ιλκάι Κοτζαγιγίτ και Αντνάν Οζτούρκ.

Κατά το αποχαιρετιστήριο δείπνο ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά ευχήθηκε ο πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς να έχει επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα, και είπε πως ποτέ δεν θα ξεχαστούν οι σχέσεις φιλίας και αδερφοσύνης που έστησε με τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης.

Ο πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς ανέφερε πως η ΠΕΚΕΜ είναι μια πολύ σημαντική ΜΚΟ, αναφέρθηκε στην αξία των υπηρεσιών που αφορούν την εκπαίδευση και τον πολιτισμό και ευχήθηκε επιτυχίες στις εργασίες της.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΚΕΜ

Επίσης ο πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς στα πλαίσια των αποχαιρετιστήριων επισκέψεων του στους τουρκικούς συλλόγους της Δυτικής Θράκης, στις 3/7/2012 ημέρα Τρίτη επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΕΚΕΜ στην Κομοτηνή, όπου και αποχαιρέτισε την ηγεσία και τους εργαζομένους της ΠΕΚΕΜ.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 3/7/2012

Σχόλιο : Λίγα λόγια για την ΠΕΚΕΜ για όσους δεν θυμούνται τι είναι. Ουσιαστικά πρόκειται για μια τουρκική προσπάθεια διείσδυσης στον τομέα της μειονοτικής εκπαίδευσης. Έχει στήσει μερικά -παράνομα φυσικά- νηπιαγωγεία, ενώ εδώ και χρόνια επιδιώκει να πάρει άδεια για δημιουργία εκπαιδευτηρίου -γυμνασίου-λυκείου-  στην περιοχή Φιλλύρας-Αρριανών με σκοπό την αποτροπή φοίτησης παιδιών της μειονότητας στα δημόσια σχολεία και τον πλήρη εκτουρκισμό τους. Τώρα από που προέρχονται τα χρήματα για αυτά τα σχέδια…. ε αν δεν καταλαβαίνετε καλύτερα να διαβάζετε Cosmopolitan.

Previous Article

ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΜΕ 6 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

Next Article

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *