Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ

No Comments Share:

Βοήθεια σε οικογένειες μαρτύρων και σε Σύριους από την μουφτεία Ξάνθης

58a59b55eb10bb0c305a1aa4

Βοήθεια από την μουφτεια Ξάνθης σε οικογένειες μαρτύρων στην Κεσάνη και σε Σύριους

O εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε παρέδωσε στους διοικούντες του παραρτήματος Κεσάνης-νομού Αδριανούπολης της Ερυθράς Ημισελήνου την χρηματική βοήθεια που συγκέντρωσε η μουφτεία για τους Σύριους πρόσφυγες και για τους συγγενείς των μαρτύρων.

Ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, επισκέφτηκε το παράρτημα Κεσάνης της Ερυθράς Ημισελήνου και παρέδωσε στους διοικούντες του τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί για τους Σύριους πρόσφυγες και τους συγγενείς των μαρτύρων.  Ο Βεντάτ Κογιουντζού- πρόεδρος του παραρτήματος Κεσάνης της Ερυθράς Ημισελήνου ανέφερε πως συγκεντρώθηκε ένα ποσό χρημάτων που θα διανεμηθούν ως βοήθεια στους Σύριους πρόσφυγες και στους συγγενείς των μαρτύρων και ευχαρίστησε για την ευαισθησία τους.

Ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ανέφερε πως οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης είναι ένα τμήμα και της Ισλαμικής κοινότητας και του τουρκικού κόσμου και είπε: ¨ Όταν κάποιος στην Ισλαμική κοινότητα ή στον τουρκικό κόσμο πονά, τότε αυτό προκαλεί πόνο και στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης.  Η χαρά τους μας προκαλεί και εμάς χαρά. Στα πλαίσια αυτά θελήσαμε ως τουρκική μειονότητα να τείνουμε χείρα βοηθείας στους νέους αυτούς που βασανίζονται στην Συρία, που έγιναν πρόσφυγες, που πεθαίνουν στους δρόμους αλλά και για τα ορφανά που άφησαν πίσω τους οι Τούρκοι στρατιώτες. Με αυτό το σκοπό συγκεντρώσαμε χρήματα. Το σημαντικό είναι να δείξουμε πως βρισκόμαστε δίπλα τους¨.

Δεν ανακοινώθηκε το ποσό που συγκεντρώθηκε. Ο μουφτής Μέτε παρέδωσε την χρηματική βοήθεια στον Βεντάτ Κογιουντζού, για να φτάσει στους ενδιαφερόμενους.

http://www.hurriyet.com.tr/iskece-muftulugunden-kesandaki-sehit-aileler-40367895

16/2/2017

Previous Article

¨ΠΟΡΤΑ¨ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ HDP

Next Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ DEB ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΙΛΧΑΝ ΤΑΧΣΙΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *