Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ DEB ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΙΛΧΑΝ ΤΑΧΣΙΝ

No Comments Share:

Kαταγγέλλουμε την φρικτή επίθεση που έγινε στον δημοσιογράφο Ιλχάν Ταχσίν

148724391817437

Στις 15/2/2017 άγνωστο άτομο ή άτομα έσπασαν το τζάμι και πυρπόλησαν το παρκαρισμένο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη και αρχισυντάκτη της εφημερίδας Μπιρλίκ Ιλχάν Ταχσιν που έχει συμβάλει σημαντικά στην ενημέρωση της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης.

Καταγγέλλουμε αυτή την φρικτή επίθεση για την οποία πιστεύουμε πως επιδιώκει την φίμωση της εφημερίδας Μπιρλίκ και τον περιορισμό της ενημέρωσης της μειονότητας μας.

Ο στόχος των αυξανόμενων τον τελευταίο καιρό επιθέσεων που γίνονται κατά της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, είναι η φίμωση, ο εκφοβισμός και το τρόμαγμα των μειονοτικών ανθρώπων. Οι μάταιες αυτές επιθέσεις δεν θα μπορέσουν ποτέ να σταματήσουν αυτόν τον δίκαιο αγώνα της μειονότητας.

Για να μην υποστεί ζημία η ειρήνη μεταξύ των πολιτισμών στην περιοχή μας και για να μην διαταραχθεί η γαλήνη της κοινότητας μας, είναι επείγον να σταματήσουν αυτές οι επιθέσεις. Ως κόμμα DEB ευχόμαστε να διαφωτισθεί αυτή η φρικτή επίθεση και ο δράστης ή δράστες να προσαχθούν στην δικαιοσύνη το συντομότερο.

Κόμμα DEB

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4942

16/2/2017

Σχ: Αντιλαμβανόμαστε πως το DEB και οι ομοϊδεάτες του ερμηνεύουν έτσι την επίθεση διότι απλά έτσι τους συμφέρει. Διότι έτσι περιχαρακώνουν το ¨κοπάδι¨ τους. Αυτο που δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε είναι όταν βλέπουμε ελληνόφωνα ΜΜΕ να μην γράφουν ΤΙΠΟΤΕ για αυτή την φωτογραφία 

16776922_10202695451743144_561738749_o-768x438

Η φωτογραφία είναι από τον τόπο του συμβάντος και αυτό που βλέπουμε στον τοίχο σημαίνει ¨ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ¨. Εμείς φυσικά και δεν είμαστε σίγουροι πως πρόκειται για επίθεση που έγινε με κίνητρο την ζήλεια. Αλλά είναι δυνατόν κάποιος (χωρίς δόλο) να μην το καταγράφει καν δημοσιογραφικά;

Previous Article

ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ

Next Article

OMIΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΤΣΜΕΤΤΙΝ ΧΟΥΣΕΪΝ-ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *