Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΜΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΪΡΑΜΙ

No Comments Share:

Άγια αδέρφια μου

muftu-mete

Τελευταία κάποιες δηλώσεις που ακούμε από κρατικούς αξιωματούχους μας πληγώνουν. Προσδοκούμε από τους ηγέτες του κράτους να αλλάξουν γνώμη για τα λάθη τους.

H τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης ποτέ δεν έκανε λάθος κατά του ελληνικού κράτους, το αντίθετο μάλιστα υπερασπίστηκε το κράτος της και μάλιστα έδωσε και μάρτυρες για αυτό. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν συγκρούστηκε με το κράτος. Αλλά αυτοί οι οποίοι θέλουν να χαλάσουν αυτό το περιβάλλον, συνεχώς προσπαθούνε για να εμφανίσουν προβλήματα. Εμείς είμαστε μουσουλμάνοι άνθρωποι, πάντοτε υποστηρίζουμε το σωστό, δεν έχουμε καμία δουλειά με τα λάθη. Εμείς ως εγγόνια των Οθωμανών είμαστε κληρονόμοι μιας μακραίωνης ιστορίας.  Αυτοί οι οποίοι σε κάθε περίπτωση ψάχνουν για βελόνα στα άχυρα, να ξέρουν πως η γαλήνη χρειάζεται σε όλους μας. Είναι επίσης ωφέλιμο να αναφερθεί και το εξής : Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης θα διεκδικήσει και διεκδικεί με δημοκρατικές οδούς τα δικαιώματα της.

Δεν έχουμε ούτε θα έχουμε ποτέ σχέση με την τρομοκρατία. Δεν θα χαθεί ποτέ η προσπάθεια μας να συνεχίσουμε να ζούμε όπως αρμόζει στους μουσουλμάνους Τούρκους. Ο αγώνας μας για την δημοκρατία θα συνεχιστεί μέχρι να δοθούν τα δικαιώματα μας.

Ευλογημένα αδέρφια μου

Εμείς ως κοινότητα να μην ξεκοβόμαστε ο ένας από τον άλλο, να προστατέψουμε την ενότητα και την ομοψυχία μας και να αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Να βιώνουμε την θρησκεία μας. Να στηρίζουμε τα τουρκικά-μουσουλμανικά μας έθιμα. Να αναθρέψουμε τα παιδιά μας σύμφωνα με την κουλτούρα μας, την θρησκεία μας και την γλώσσα μας, ώστε να υπάρχουμε αιώνια στην δυτική Θράκη.

http://www.iskecemuftulugu.org/haber.php?duyid=377#.V3pt7-RK4QQ.twitter

3/7/2016

Previous Article

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑ ΣΕΡΑΪ – ΘΡΑΚΗΣ

Next Article

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ DEB

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *