Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ…

1 Comment Share:

 

 

 

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Ορεστιάδας οργάνωσαν εκδήλωση με θέμα ¨Από την απελευθέρωση της Θράκης στην Γενοκτονία και την Προσφυγιά¨. Στην Ελλάδα σε κάθε πεδίο προβάλλουν σε πρώτο πλάνο την δήθεν ¨Ποντιακή Γενοκτονία¨.

Τελευταία τις προηγούμενες μέρες στην Ορεστιάδα του νομού Έβρου, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Ορεστιάδας πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα ¨Από την απελευθέρωση της Θράκης στην Γενοκτονία και την Προσφυγιά¨, με ομιλητή τον Θεοφάνη Μαλκίδη που πάντοτε σε πρώτο πλάνο και σε διάφορα σημεία του κόσμου, θέτει στην επικαιρότητα την δήθεν ¨Ποντιακή Γενοκτονία¨.

Στην ομιλία που έκανε εκεί ο Μαλκίδης, ανέφερε πως οι Τούρκοι στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας εφάρμοσαν κατά των Ελλήνων μια ανελέητη γενοκτονία και πρόσθεσε πως μέχρι σήμερα η Τουρκία δεν έχει ζητήσει συγγνώμη.

Υπογράμμισε πως είναι ανάγκη να γίνουν προσπάθειες ώστε να διατηρείται το θέμα της γενοκτονίας στην επικαιρότητα και να συνεχιστούν οι εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία του κόσμου, έτσι ώστε να βρεθούν και περισσότεροι υποστηρικτές.

Ο Μαλκίδης τόνισε πως είναι ανάγκη να γίνει αγώνας σε κάθε πεδίο για την απελευθέρωση του Γιάννη Βασίλη Γιαγίλαλι και τω δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Την ίδια μέρα που έγινε η εκδήλωση, ένας Έλληνας αθλητής με αίτημα την απελευθέρωση του  Γιάννη Βασίλη Γιαγίλαλι που αγωνίζεται για την αναγνώριση της δήθεν ¨Ποντιακής Γενοκτονίας¨ όπως και με αίτημα την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτών που κρατούνται στην Αδριανούπολη, άρχισε να τρέχει από τις Καστανιές και θα τερματίσει τον 500 χλμ δρόμο του, στην πλατεία της Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη στις 19/5 όπου και θα γίνει μεγάλη εκδήλωση.

 

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/14346-her-alanda-soezde-pontus-soykirimini-oen-plana-cikartiyorlar.html

18/5/2018

Previous Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ

Next Article

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *