Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ

No Comments Share:

 

 

ΠτΔ. Ερντογάν : Ήρθε η σειρά μας να αναλάβουμε την σκοπιά

Ο ΠτΔ Ερντογάν κατά την ομιλία του στο ιστορικό συλλαλητήριο για τιην Ιερουσαλήμ, δήλωσε πως ¨Μέχρι σήμερα οι Παλαιστίνιοι, εκπλήρωσαν κατά τον καλύτερο τρόπο τα καθήκοντα τους. Ήρθε η σειρά μας να αναλάβουμε την σκοπιά¨.

Οι επικεφαλίδες της ομιλίας του ΠτΔ. Ερντογάν είχαν ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΕΡΑ

Σήμερα βιώνουμε μια διαφορετική, μια εξαιρετική μέρα. Σήμερα ως φωνή των εκατομμυρίων που βρίσκονται στο Γενίκαπί και η καρδιά τους καίγεται για την Ιερουσαλήμ, χαιρετίζω εγκάρδια όλα τα αδέρφια μου, που η καρδιά τους χτυπά για την Ιερουσαλήμ, που η οργή τους φουσκώνει για την Ιερουσαλήμ. Εκφράζω τον  σεβασμό μου προς τον πρόεδρο του ΜΗΡ , στον πρόεδρο του ΒΒΡ και στους εκπροσώπους των κομμάτων που μετέχουν στο συλλαλητήριο. Χαιρετίζω ιδιαίτερα τους Παλαιστίνιους αδερφούς μου που αγωνίζονται ενάντια στην τυραννία του Ισραήλ, με μόνη την δύναμη της πίστης τους.

¨Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ¨

Αδερφοί μου ξέρετε πως η Ιερουσαλήμ δεν είναι μόνο μια πόλη. Η Ιερουσαλήμ είναι ένα σύμβολο. Είναι μια εξέταση…. O ισλαμικός κόσμος έμεινε στην ίδια τάξη. Και όχι μόνο ο ισλαμικός κόσμος, αλλά όλη η ανθρωπότητα έμεινε στην ίδια τάξη.

Το οθωμανικό κράτος επί 4 αιώνες κυβέρνησε την Ιερουσαλήμ μέσα σε ειρήνη και ορθότητα.  Στα τέλη του 1ου Παγκοσμίου πολέμου οι Οθωμανοί υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν την πόλη. Από εκείνη την μέρα και μετά, η Ιερουσαλήμ δεν είδε χαρούμενη μέρα. Σύμφωνα με απόφαση του ΟΗΕ του 1947, η Ιερουσαλήμ θα είχε ένα ειδικό στάτους. Η απόφαση αυτή δεν γέννησε άλλο αποτέλεσμα πέραν της κατοχής της Ιερουσαλήμ.

¨ΖΗΤΩ Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ¨

Ο ΟΗΕ το 1967παραμένοντας σιωπηλός στην κατοχή της Ιερουσαλήμ, παρακολουθώντας απλά τις ανηθικότητες και τις παρανομίες του Ισραήλ έγινε εταίρος σε αυτές. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί δηλώνω πως ¨Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από τους 5 του Συμβουλίου Ασφαλείας; Διαφορετικά σε έναν κόσμο καταδικασμένο σε αυτά που θα πούνε τα χείλη της Αμερικής, δεν θα δείτε τίποτε πέραν της τυραννίας. Για αυτό τι λέμε ; Ζήτω η κόλαση για τους τυράννους.

 ¨Η ΜΟΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η  ΙΣΧΥΣ¨

Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει ο ανήθικος τύραννος είναι η ισχύς. Εάν όλος ο κόσμος, όλοι οι μουσουλμάνοι γίνουν ένα ενάντια σε αυτή την τυραννία, τότε πιστέψτε με πως το Ισραήλ που στηρίζεται στα λόμπι, δεν θα μπορέσει μόνο του να συνεχίσει αυτές τις απερισκεψίες του.

…………….

¨ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ¨

Εμείς οι μουσουλμάνοι μόνο καταδικάζουμε, δεν κάνουμε τίποτε άλλο, δεν μπορούμε να κάνουμε. Για εμάς ότι είναι το Τσανάκκαλε είναι και η Ιερουσαλήμ.

Αποτελεί χρέος μας μέσα στον ισλαμικό κόσμο, να εξέλθουμε από αυτήν την κατάσταση.

…………………..

Ως 1,7 δισεκατομμύρια μουσουλμάνοι, ήρθε η σειρά μας να αναλάβουμε την σκοπιά. Καλώ ξανά όλους τους μουσουλμάνους του κόσμου να ξεσηκωθούνε. Καλώ όλες τις χώρες στην καμπάνια βοήθειας της Παλαιστίνης.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/cumhurbaskani-erdogan-nobeti-alma-sirasi-bize-gelmistir-467302.html

18/5/2018

Previous Article

Ερντογαν :¨H Ιερουσαλήμ δεν μπορεί να αφεθεί στο έλεος ενός κράτους τρομοκράτη¨….

Next Article

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *