Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ-ΚΟΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΔΙΚ

No Comments Share:

O γαμπρός του Σαδίκ Αχμέτ έγινε πρόεδρος ποινικού δικαστηρίου

Ο δικαστής Γιλμάζ Αλπ-γαμπρός του αείμνηστου Δρ. Σαδικ Αχμέτ, έγινε πρόεδρος του 6ου Κακουργιοδικείου Μπακίρκιοϊ-Κωνσταντινούπολης.

Ο δικαστής Γιλμάζ Αλπ είναι παντρεμένος με την δικηγόρο και κόρη του Σαδίκ Αχμέτ από την Δυτική Θράκη Φουντά Σαδικ Αχμέτ και επί 7 χρόνια ήταν δικαστής στο Πρωτοδικείο του Μπακίρκιοϊ. Στις 20 Σεπτεμβρίου με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαστών κι Εισαγγελέων ο Γιλμάζ Αλπ έγινε πρόεδρος του  6ου Κακουργιοδικείου Μπακίρκιοϊ-Κωνσταντινούπολης.

Ο Αλπ με την ξεκάθαρη στάση που κράτησε στις δίκες της υπόθεσης ¨Βαριοπούλα¨ στις οποίες δικάζονταν ανώτατοι αξιωματικοί, έκανε να συζητιέται το όνομα του και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αποφυλάκιση τους. Ο Γιλμάζ Αλπ όταν ήταν μέλος της σύνθεσης του 9ου Κακουργιοδικείου Κωνσταντινούπολης και στα πλαίσια της υπόθεσης ¨Σχέδιο Βαριοπούλα¨ είχε ζητήσει την αποφυλάκιση 26 υπόπτων μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο απόστρατος πρώην διοικητής της 1ης Στρατιάς Τσετίν Ντογάν και ο πρώην γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας Σουκρού Σαρισίκ.

Το 2013 παντρεύτηκε με την Φουντά Σαδίκ Αχμέτ, έγινε πατέρας της Ιλκέ Ισίκ και κατοικεί μαζί με την οικογένεια του στην Κωνσταντινούπολη.

http://rodopruzgari.com/item/7113-sad%C4%B1k-ahmet%E2%80%99in-damad%C4%B1-ceza-mahkemesi-reisi-oldu.html

22/9/2017

Σχ: Το δημοσίευμα είναι από μειονοτική ιστοσελίδα της Θράκης και είναι να αναρωτιέσαι: Και τι ενδιαφέρει έναν μειονοτικό συμπολίτη μας η προαγωγή του γαμπρού (!!!) του Σαδίκ Αχμέτ. Και αναφέρει μάλιστα ως ενδεικτικό της αξίας του εν λόγω δικαστή την εμπλοκή στην απελευθέρωση κάποιων που δικάζονταν για την υπόθεση Βαριοπούλα. Δηλαδή επειδή βρέθηκε να αποφασίζει σύμφωνα με το πολιτικό κλίμα της εποχής, αυτο είναι κάτι προς έπαινο; 

 

Previous Article

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 5 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ

Next Article

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΗ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΤΖΑΜΠΑΖ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *