Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H γνωστή για τα ανθελληνικά της άρθρα εφ. Μιλλέτ της Ξάνθης αναπαράγει τις δηλώσεις Λασκαράκη….

No Comments Share:

“Η Εκκλησία ευλογεί τα όπλα και οι αιρετοί φωτογραφίζονται με τους ένοπλους στο Έβρο

Ο Γιάννης Λασκαράκης, εκδότης της Εφημερίδας «Γνώμη του Έβρου», τοπική εφημερίδα του Έβρου αναφέρεται στα γεγονότα που συμβαίνουν στα σύνορα και στην γύρω περιοχή.

Έκκληση πραγματοποιεί ο Γιάννης Λασκαράκης στους δημοσιογράφους και αρθρογράφους της Αθήνας, στους πολιτικούς και στους απλούς πολίτες να αντισταθούν στον εθνολαϊκισμό κάνοντας λόγο για ένα εθνικιστικό και μισσαλόδοξο τσουνάμι που σαρώνει την χώρα.

Ο εκδότης της τοπικής καθημερινής εφημερίδας “Γνώμη” που εκδίδεται στην Αλεξανδρούπολη αποκαλύπτει διάφορες λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στα σύνορα.

“Ολοι οι παράνομοι οικιστές του προστατευόμενου βιότοπου βγήκαν παγανιά για να κυνηγήσουν τα «θυράματά» τους και να δικαιολογήσουν τις αυθαίρετες βίλες τους, ως υπερασπιστές του πατρίου εδάφους, όπως τους αποκάλεσε ο ένδοξος Καμένος.” σημειώνει.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

“Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον Έβρο. Ενα εθνικιστικό και μισαλλόδοξο τσουνάμι σαρώνει τον τόπο μας. Ολοι κυκλοφορούν με όπλα παριστάνοντας την πολιτοφυλακή εναντίον της «εισβολής» των μεταναστών και των προσφύγων. Στο Δέλτα του Έβρου ξυλοκόπησαν τον δημοσιογράφο του CNN Κώστα Πλιάκο και κατέστρεψαν τον εξοπλισμό του. Ολοι οι παράνομοι οικιστές του προστατευόμενου βιότοπου βγήκαν παγανιά για να κυνηγήσουν τα «θυράματά» τους και να δικαιολογήσουν τις αυθαίρετες βίλες τους, ως υπερασπιστές του πατρίου εδάφους, όπως τους αποκάλεσε ο ένδοξος Καμένος. Το δυστύχημα είναι ότι κάποιοι παρέσυραν και τον Πρωθυπουργό να φωτογραφηθεί μαζι τους, να επαναλάβει τα λόγια του και να υποσχθεί τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων τους. Η Εκκλησία ευλογεί τα όπλα και οι αιρετοί φωτογραφίζονται με τους ένοπλους. Μέρες του 1897.

Μερες δόξας λαμπρές απέναντι στον ανύπαρκτο εχθρό. Τζάμπα μάγκες . Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες νεοναζί έρχονται από τη Γερμανία να πάρουν μέρος στην αντίσταση εναντίον των μεταναστών. Το σίγουρο είναι ότι για να αξιοποιήσει αυτός ο τόπος την γεωστρατηγική του θέση και να ξεφύγει από την μοίρα του γραφικού περιθωρίου , που τον θυμούνται μονο στις κρίσεις, δεν υπάρχει ελπίδα καμιά. Πρεπει κάποιοι να μιλήσουν.

Οι φίλοι μου δημοσιογράφοι και οι αρθρογράφοι της Αθήνας , οι πολιτικοί που αντιστέκονται στον εθνολαϊκισμό, οι απλοί πολίτες που ντρέπονται γι αυτά που συμβαίνουν. Ήδη οι ντόπιοι δεχόμαστε απειλές και ύβρεις. Δημοσιογράφος της Ορεστιάδας αναγκάστηκε να «εξαφανίσει» το κείμενο του. Ο Έβρος ζητά την συμπαράσταση των προοδευτικών πολιτών.”

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=16064

5/3/2020

Σχ. : Για να δημοσιεύσει ένα κείμενο η Μιλλέτ της Ξάνθης πρέπει να είναι 100% σύμφωνο με τις απόψεις Ερντογάν.

Άρα το κείμενο σας κ. Λασκαράκη σε αυτό το πλαίσιο κινείται.

Μέσα στα τόσα που αναφέρατε δεν λέτε ούτε ΜΙΑ κουβέντα για την πολιτική Ερντογάν…

Previous Article

Να γιατί ¨δεν έχει κρούσματα κοροναϊού¨ η Τουρκία 😂😂😂

Next Article

¨Ζήτω η Πακιστανο-Τουρκική Αδερφοσύνη¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *