Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Να γιατί ¨δεν έχει κρούσματα κοροναϊού¨ η Τουρκία 😂😂😂

0 σχόλια Share:

Αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος περιπολούν στα social media για τον κορονοϊό 

Αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίζουν αυτούς οι οποίοι στα social media μέσω πλαστών λογαριασμών δημοσιεύουν ηχητικά ή βίντεο σχετικά με την εμφάνιση κρουσμάτων κοροναϊού στην Τουρκία. ανακοινώθηκε πως τα συγκεκριμένα άτομα το συντομότερο μεταφέρονται στις δικαστικές αρχές.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ανακοίνωσε πως αυτοί οι οποίοι μέσα από πλαστούς λογαριασμούς στα social media εμφανίζουν ηχητικά ή βίντεο σχετικά με την εμφάνιση κρουσμάτων κοροναϊού στην Τουρκία, το συντομότερο δυνατό θα μεταφέρονται στις δικαστικές αρχές.
Σε ανακοίνωση που έγινε από το αρχηγείο της αστυνομίας, αναφέρεται ότι ομάδες της δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος επί επτά μέρες την εβδομάδα και σε 24ωρη βάση, συνεχίζουν δραστηριότητές περιπολίας με σκοπό τον εντοπισμό αυτών που επιτίθενται στις εθνικές και πνευματικές αξίες, αυτών που κάνουν επιθέσεις με βάση την κοινωνική τάξη, την καταγωγή, τη θρησκεία, το δόγμα ή το φύλο όπως και αυτούς που με κοινοποιήσεις δημιουργούν φόβο ή πανικό στην κοινωνία.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως στα πλαίσια ακριβώς αυτά εντοπίστηκαν πλαστοί λογαριασμοί μέσω των οποίων παρουσιάζονταν αναληθή βίντεο και ηχητικά σχετικά με την εμφάνιση κρουσμάτων κοροναϊού στην Τουρκία. Ασκήθηκαν διώξεις σε αυτούς που έκαναν αυτές τις αναρτήσεις και το συντομότερο δυνατό αναφέρεται πως θα μεταφερθούν στις δικαστικές αρχές.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202003071041550722-siber-polisler-sosyal-medyada-koronavirus-devriyesinde/

7/3/2020

Σχ. : Πρωτοποριακή αυτή η μέθοδος αντιμετώπισης της επιδημίας ! Όποιος το γράψει ότι εμφανίστηκε τέτοιο κρούσμα  καταλήγει στα μπουντρούμια

😂😂😂

Previous Article

Τούρκος υπουργός : ¨Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρατήσει τα σύνορα¨

Next Article

H γνωστή για τα ανθελληνικά της άρθρα εφ. Μιλλέτ της Ξάνθης αναπαράγει τις δηλώσεις Λασκαράκη….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *