Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TO ΜΠΑΪΡΑΜΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ

No Comments Share:

Ο πρόξενος Σενέρ έκανε την προσευχή του Μπαϊραμιού στην Πάχνη

 

nam-ft1

Ο πρόξενος της Τ.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, έκανε την προσευχή του Μπαϊραμιού στο χωριό Πάχνη του ορεινού όγκου της Ξάνθης.

Οι υπεύθυνοι του προξενείου της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, κατά το Κουρμπάν Μπαϊράμ δεν άφησαν μόνη την τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης και έκαναν το ναμάζι του Μπαϊραμιού μαζί με ομογενείς σε διάφορες περιοχές.

Ο πρόξενος της Τ.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, έκανε την προσευχή του Μπαϊραμιού στο χωριό Πάχνη του ορεινού όγκου της Ξάνθης. Αργότερα ο Σενέρ επισκέφτηκε διάφορα χωριά του νομού Ξάνθης , όπως την Σμίνθη, το Ωραίο, τα Μελίβοια και την Κοτύλη και εκεί γιόρτασε μαζί με τους ομογενείς και ευχήθηκε σε όλους να έχουν καλές γιορτές.

Τον πρόξενο Σενέρ κατά την επίσκεψη του στον ορεινό όγκο τον συνόδεψαν οι υποπρόξενοι Αντνάν Οζτούρκ και Μουράτ Ερτάς, ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο βουλευτής Ξάνθης Χουσέιν Ζεϊμπέκ, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ο σύμβουλος στην περιφέρεια Μπουρχάν Μπαράν, ο αντιπρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου Ξάνθης Ιρφάν Χατσιγγενέ και άλλοι εκπρόσωποι φορέων της μειονότητας.

Από την άλλη πλευρά ο υποπρόξενος του τουρκικού προξενείο της Κομοτηνής Αλπέρ Ατάκ, σήμερα το πρωί έκανε το ναμάζι του στο χωριό Αρριανά. Ο κόσμος του χωριού έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον υποπρόξενος Αλπέρ Ατάκ.

nam-ft2 nam-ft3 nam-ft4 nam-ft5

Εφ. Μπιρλίκ 15/10/2013

Previous Article

ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΪΡΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

Next Article

ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *