Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ

No Comments Share:

Ξανθιώτισσες γυναίκες επισκέφτηκαν τον πρόξενο Μουσταφά Σάρνιτς

Επιτροπή με επικεφαλής την Ιλκνούρ Τουζλατζί-επικεφαλής του τομέα γυναικών και πολιτισμού του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Ξάνθης μαζί με μέλη του Διοικητικού και Ελεγκτικού Συμβουλίου, επισκέφτηκαν τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς

Στην επίσκεψη ο πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς υποδέχτηκε τις γυναίκες στην είσοδο. Κατά την επίσκεψη που διήρκεσε περίπου μια ώρα, η πρόεδρος Ιλκνούρ Τουζλατζί και οι γυναίκες της διοίκησης ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες του Τομέα Γυναικών και Πολιτισμού.

 Ο πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς τους ευχήθηκε να έχουν επιτυχία στα καθήκοντα τους και ανέφερε πως αντιμετωπίζει με θαυμασμό όλες τους τις δραστηριότητες. Ο Σάρνιτς δήλωσε πως παρατηρεί με μεγάλο ενδιαφέρον ιδιαίτερα τα μπαζάρ που με αυτοθυσία οργανώνουν εις το όνομα της φιλανθρωπίας, και πρόσθεσε πως υποστηρίζει την συνέχιση αυτού του είδους των δραστηριοτήτων. Τόνισε πως όταν οι γυναίκες κινούνται μέσα σε ενότητα και ομοψυχία οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πιο μεγάλες. Ο πρόξενος Σάρνιτς ανέφερε πως και η σύζυγος του η Εσίν Σάρνιτς ιδιαίτερα στα φιλανθρωπικά μπαζάρ εργάστηκε εγκάρδια και αυτό το έκανε με χαρά ως μάνα.

 Εφ. Μπιρλίκ 18-1-2012

Previous Article

¨ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ¨

Next Article

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ Ο ΝΥΝ ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *