Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΔ, ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

1 Comment Share:

 

ΝΔ: Η θέση μας είναι εκλογή μουφτή με τρόπο που θα είναι απολύτως στη διακριτική ευχέρεια της ελληνικής πολιτείας

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης ευρισκόμενος στην Ξάνθη  αναφέρθηκε και σε εκλογή μουφτή. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης  σε συνέντευξη τύπου που έδωσε την Πέμπτη στην Ξάνθη, απάντησε σε ερωτήσεις. Εκεί ρωτήθηκε και σχετικά με την εκλογή μουφτή.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τις εξελίξεις σχετικά με τους μουφτήδες και τις μουφτείες στην Δυτική Θράκη, εξέφρασε τις σκέψεις της Νέας Δημοκρατίας και είπε πως ¨ Η θέση μας είναι εκλογή μουφτή με τρόπο που θα είναι απολύτως στη διακριτική ευχέρεια της ελληνικής πολιτείας και κανενός άλλου¨.

Σε ερώτηση που έγινε στον Άδωνη σχετικά με το προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, απάντησε λέγοντας πως  ¨πρέπει να περιορίζεται στο ρόλο του και να μην εμπλέκεται στα εσωτερικά της Ελλάδας¨.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/14775-nd-bzm-goerueuemuez-mueftue-secm-yoentemndek-tasarruf-hakki-tam-olarak-yunan-devletnndr.html

15/9/2018

Σχ: Αργότερα έκανε μια κάποια ανασκευή δηλώνοντας πως ¨και η επιλογή είναι εκλογή¨.  Μπορούμε να καταλογίσουμε διάφορα στον Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά την ελληνική γλώσσα την χειρίζεται καλά. Οπότε το ¨ατόπημα¨ πιθανότατα ήταν εσκεμμένο.

Και για αυτό που δήλωσε σχετικά με το ρόλο του τουρκικού προξενείου… γεράσαμε να τα ακούμε πια. Λένε συνήθως οι πολιτικοί μας ¨Να μην ανακατεύεται το τουρκικό προξενείο στα εσωτερικά…¨

 Ε και ;

Αυτοί αδιαφορούν για το τι λέτε και συνεχίζουν την ¨δουλειά¨ τους.

Θα κάνετε τίποτε ή μόνο θα κοιτάτε;     

Previous Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !

Next Article

ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Όχι, κύριοι, δεν είναι όπως τα λέτε.
    Ο Μέτε “απείλησε” ότι θα ζητήσει δημοψήφισμα και περιμένω να τηρήσει τις υποσχέσεις του, αλλιώς είναι κοινός ψεύτης και μπουρδολόγος.
    Πρώτα θα γίνει δημοψήφισμα, λοιπόν, με το ερώτημα αν οι πολίτες επιθυμούν εκλογή ή διορισμό και μετά συζητάμε και για τα υπόλοιπα.
    Ο Άδωνις τις μαλακίες του να τις πει στους “δικούς” του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *