Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ

No Comments Share:

Mια σημαντική επίσκεψη από τον πρόξενο και την σύζυγο του

 

oksuzler mektebi 3

Ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί και η σύζυγος του έκαναν μια πολύ σημαντική επίσκεψη.

Το πρωί της Πέμπτης 18/12/2014, ο  πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί και η αξιότιμη σύζυγος του Χουλιά Ακιντζί, επισκέφτηκαν το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων που βρίσκεται έξω από την Κομοτηνή. Το πρόξενο Ακιντζί και την σύζυγο του υποδέχτηκε η διευθύντρια του ιδρύματος κυρία Μαρίνα Φιλιππίδου. Η κυρία Φιλιππίδου ενημέρωσε τον πρόξενο Ακιντζί για τις εργασίες εκεί και ευχαρίστησε τον πρόξενο Αλή Ριζά Ακιντζί και την σύζυγο του Χουλιά Ακιντζί για αυτή την σημαντική επίσκεψη που έκαναν.

Συγκινητικές στιγμές υπήρξαν στην επίσκεψη του προξένου και της συζύγου του στα ειδικά τμήματα όπου νοσηλεύονται τα παιδιά. Ο πρόξενος και η σύζυγος του Χούλια τις μονάδες όπου νοσηλεύονται τα παιδιά και ενημερώθηκαν σχετικά με τις χρησιμοποιούμενες μεθόδους και τα αποτελέσματα από τους εκεί εργαζόμενους Ομούρ Χασάν, Ιωάννα Πασχαλίδου και Παπακωνσταντίνου Χρήστο.

Μετά το πέρας της επίσκεψης, η διευθύντρια του ιδρύματος Μαρία Φιλιππίδου δήλωσε : ¨Σήμερα επισκέπτονται το Κέντρο μας ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή και η σύζυγος του και τους ευχαριστούμε για την ικανοποίηση που νιώθουμε. Είναι σημαντικό πως κάθε χρόνο ο πρόξενος επισκέπτεται τα παιδιά. Ζητάμε να υπάρξει συνεργασία και μας υποσχέθηκαν πως θα μας βοηθήσουν και θα βρίσκονται δίπλα μας.

oksuzler mektebi 2 oksuzler mektebi 4

………….

………….

Εφ. Μπιρλίκ  18/12/2014

Previous Article

ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ

Next Article

ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΑΡΘΡΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *