Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ME TA ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)

0 σχόλια Share:

 

 

To πρωί που η ηγεσία του δήμου κοιμόταν για τα καλά, αδέσποτα σκυλιά δάγκωσαν ένα παιδί !

Σήμερα το πρωί στην Κομοτηνή, ένας μαθητής λυκείου δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά. Κοινοποιείται προς τους μειονοτικούς πολιτικούς της τοπικής αυτοδιοίκησης: Τα παιδιά αυτά λόγω τω επιθέσεων από τα σκυλιά, βλάπτονται όχι μόνο στο σώμα αλλά και στην ψυχολογία τους ! Εσείς είστε γαλήνιοι;

Το περιστατικό περιέγραψε στο Αζινλίκτσα η οικογένεια ενός μαθητή του ιεροσπουδαστηρίου Χαϊριγέ της Κομοτηνής, αναφέροντας πως το παιδί τους γύρω στις 08:00 την ώρα που πήγαινε στο σχολείο δέχθηκε επίθεση από 5 αδέσποτα σκυλιά.

Ανέφεραν πως πρώτα όρμηξαν πάνω στον μαθητή λυκείου μικρά σκυλιά και έπειτα δύο μεγάλα σκυλιά, ενδεχομένως ράτσας Κανγκάλ, τα οποία και τον δάγκωσαν.

Μετά από το περιστατικό το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο,  με δύο δαγκωνιές από τα σκυλιά στο πόδι του.

Η οικογένεια αναρωτιέται ¨¨Πιο σημαντική είναι η ασφάλεια των παιδιών ή η υγεία των σκυλιών;¨ και κατηγορεί λέγοντας ¨Το παιδί καθημερινά πάει στο σχολείο από εκείνο τον δρόμο, Μήπως να αλλάξει δρόμο; Αυτά τα σκυλιά θα δαγκώσουν κι άλλους. Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να ληφθούνε μέτρα, πόσα ακόμη άτομα πρέπει να υποστούνε επίθεση;¨.

 

http://www.azinlikca.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/16217-gumulcine-belediye-yonetimi-sabah-misil-misil-uyurken-sokak-kopekleri-cocugu-isirdi.html

11/11/2018

 

 

Previous Article

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΕΒΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΡΟΥΣΣΑ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟ ¨ΚΑΠΕΛΟ¨…

Next Article

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *