Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

NEA ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΕΛΣΤΕΡΜΠΑΧ

0 σχόλια Share:

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) Ριντβάν Χατζημπεντέλ, επ΄ευκαιρία ιδιωτικής του επίσκεψης στην Γερμανία, επισκέφτηκε και τον Σύλλογο Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας Τούρκων Δυτικής Θράκης του Κέλστερμπαχ, που είναι μέλος της ABTTF

ridvankelsterbah2 O Ριντβάν συναντήθηκε με τον Χουσείν Σαρ-πρόεδρο του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας Τούρκων Δυτικής Θράκης του Κέλστερμπαχ.

Ο Χουσείν Σαρ του ανέφερε πως μεταφέρθηκαν στα νέα γραφεία του συλλόγου, κάτι που συνέβη με την στήριξη του τοπικού δήμου και μετά από μεγάλη προσπάθεια. Ο Χουσεΐν Σαρ ανέφερε πως ο χώρος είναι 400 τ.μ. , περιλαμβάνει χώρο για καπνίζοντες και μη καπνίζοντες, έχει από μια αίθουσα για την νεολαία και για την διοίκηση του συλλόγου, όπως και από μια αίθουσα για αθλητισμό και για προσευχή. Τα μέλη του συλλόγου ευχαρίστησαν τον Χουσεΐν Σαρ και την διοίκηση του συλλόγου που διασφάλισε για τα μέλη του συλλόγου και την νεολαία μια τόσο μεγάλη και χρηστική αίθουσα συλλόγου.

Ο Σαρ ανέφερε πως παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες της ABTTF, και ότι το γεγονός πως η πρώτη επίσκεψη στα νέα τους γραφεία γίνεται από την Ομοσπονδία, φέρει μια ιδιαίτερα σημασία. Ο αντιπρόεδρος της ABTTF Ριντβάν Χατζημπεντέλ, συνεχάρη τον πρόεδρο του συλλόγου Χουσεΐν Σαρ και την διοίκηση του συλλόγου που διασφάλισαν στον σύλλογο τους ένα νέο εντευκτήριο, και ευχήθηκε για την όσο το δυνατόν αποδοτική χρήση του. Ο Χατζημπεντέλ ανέφερε πως το γεγονός πως σε μια περίοδο που λόγω οικονομικών συνθηκών, κάποιοι σύλλογοι υποχρεώθηκαν να κλείσουν τα εντευκτήρια τους, αποτελεί σημαντική επιτυχία η εκ μέρους του συλλόγου του Κέλστερμπαχ απόκτηση νέου εντευκτηρίου, και πρόσθεσε πως αυτή η επιτυχία πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για τους άλλους συλλόγους.

Εφ. Γκιουντέμ 9/11/2013

Previous Article

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ

Next Article

ΤΡΕΝΟ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *