Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ

0 σχόλια Share:

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ξάνθης επισκέφτηκε τον πρόξενο Σάρνιτς

Το Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης στις 18 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη επισκέφτηκε στο γραφείο του τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς. Αναφέρθηκε πως η συνάντηση της επιτροπής με πρόεδρο τον Στέλιο Μωραίτη με τον πρόξενο Σάρνιτς διεξήχθη σε μια θερμή ατμόσφαιρα.

Στην επίσκεψη στην οποία παραβρέθηκαν και τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Μουράτ Κιοσέ, Αλπέτ Σαγίτ, Μπιρόλ Σινάπογλου και Κενάν Μουσταφάογλου. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Στέλιος Μωραίτης ενημέρωσε τον πρόξενο για τις προσπάθειες και τους στόχους τους.

Συζητήθηκαν οι αμοιβαίες απόψεις και οι δυνατότητες συνεργασίας. Ο πρόξενος Σάρνιτς ανέφερε πως οι πύλες θα είναι πάντα ανοιχτές για το Επιμελητήριο και ότι θα αξιολογήσουν κάθε είδους δυνατότητα συνεργασίας.

Επίσης αναφέρεται ότι στην επίσκεψη αξιολογήθηκε η επίσκεψη της επιτροπής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης στην Άγκυρα και οι επαφές που είχε εκεί.

Εφ. Μιλλέτ 18-1-2012

Σχόλιο : Δηλαδή μόλις εξελέγη το νέο Δ.Σ. στο Επιμελητήριο Ξάνθης πήγε πρώτα στην Άγκυρα και μετά στον πρόξενο. Και προσέξτε δεν πήγε ο πρόξενος στο επιμελητήριο αλλά το επιμελητήριο στον πρόξενο… 

Previous Article

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΠΕΡΙ

Next Article

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΑΝΤ ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΕΚΤΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

felis dapibus pulvinar lectus leo. justo massa leo commodo Sed