Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ¨ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ¨ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

No Comments Share:

Ιδρύθηκε πολιτιστική εταιρία ονόματι ¨Ανθρώπινα¨

Ομάδα φιλότεχνων ίδρυσαν την εταιρία ¨Πολιτιστική και Καλλιτεχνική ομάδα «Ανθρώπινα» ¨. Όπως γίνεται αντιληπτό η μη κερδοσκοπική αυτή εταιρία, θα παράσχει υπηρεσίες στα επίπεδα της τέχνης και του πολιτισμού.

Η νεοϊδρυθείσα αυτή εταιρία θέτοντας ως στόχο να καλύψει το δυσαναπλήρωτο κενό που υπήρξε στους τομείς τέχνης και πολιτισμού μετά από το σταμάτημα της έκδοσης του περιοδικού Σαφάκ, θα πραγματοποιήσει τον πρώτο της στόχο βγάζοντας το περιοδικό πολιτισμού, διανόησης και τέχνης ¨ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ¨.

Το περιοδικό ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ θα αρχίσει την έκδοση του τον Ιανουάριο του 2013 συναντώντας φιλότεχνους και αναγνώστες, θα ζωντανέψει τον πολιτισμό και την τέχνη μας, και θα προσθέσει χρώμα στις εκδόσεις της μειονότητας.

Τα ιδρυτικά μέλη της Πολιτιστικής και Καλλιτεχνικής ομάδας ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, είναι τα εξής : Χασάν Αχμέτ, Χακάν Μουμίν, Μουσταφά Τσολάκ, Αχμέτ Μ. Αχμέτ, Φαίκ Αλή, Οσμάν Μεχμέτ, Μουζντάτ Μουσταφάογλου, Σερκάν Χουσείν.

Πολιτιστική και Καλλιτεχνική ομάδα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

Ιδρυτικά μέλη

Εφ. Μπιρλίκ 21/1/2013

Σχ : Να ευχηθούμε ολόψυχα στον σύλλογο να αποτελέσει μια πυγολαμπίδα στον ζόφο των εκδόσεων και της  στρατευμένης ¨πολιτιστικής ζωής¨ της μειονότητας…

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΙΡΛΙΚ

Next Article

15 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝO ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *