Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Το ότι δεν δεχόμαστε πρόσφυγες στη Θράκη λόγω ειδικών λόγων είναι απαράδεκτο¨

0 σχόλια Share:

¨Το ότι δεν δεχόμαστε πρόσφυγες στη Θράκη λόγω ειδικών λόγων είναι απαράδεκτο¨

145841472163940

Ο βουλευτής με το κόμμα ΠΟΤΑΜΙ Ιλχάν Αχμέτ δήλωσε πως το ότι λόγω ειδικών λόγων δεν μεταφέρονται πρόσφυγες στην περιοχή της Θράκης, είναι απαράδεκτο και δεν συνάδει με τον θρακικό πολιτισμό.

Ο Ιλχάν Αχμέτ σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Παρατηρητής, αναφέρθηκε στο πρώτο θέμα της επικαιρότητας των τελευταίων ημερών, στο προσφυγικό.

Ο Ιλχάν Αχμέτ υπενθύμισε πως έχει αποφασιστεί για ειδικούς λόγους να μην  συσταθούν κέντρα προσωρινής διαμονής στην περιοχή και είπε : Υπάρχει μια επιχειρηματολογία από κάποιους στη Θράκη, ότι δεν δεχόμαστε προσωρινούς χώρους για τους πρόσφυγες γιατί υπάρχουν ειδικοί λόγοι, αναφερόμενοι σε φοβίες, οι οποίες θεωρώ ότι είναι απαράδεκτες, και δεν συνάδουν με το θρακιώτικο πολιτισμό. Το να μην δεχόμαστε πρόσφυγες επικαλούμενοι αυτά τα στοιχεία, τον πολυπολιτισμό, τον πολυεθνοτισμό, σημαίνει ότι σκάβουμε οι ίδιοι το λάκκο μας, γιατί αυτά αποτελούν για εμάς πλεονέκτημα.

Μπορούμε να τους υποδεχτούμε, τι είμαστε εμείς, μια περιοχή γκέτο; Δεν συμφωνώ με όσους έχουν μια διγλωσσία για αυτό το θέμα. Ακόμα και στο προσφυγικό πρέπει να είμαστε πιο νηφάλιοι, να επικρατήσει μια άλλη λογική. Δεν μπορούμε από τη μία να προσπαθούμε να προσελκύσουμε επενδύσεις από το εξωτερικό, και από την άλλη να αναπτύσσεται μία τέτοια κινδυνολογία στην περιοχή¨.
http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/1468

22/3/2016

Σχ : Λοιπόν καλά τα λέει ο Τούρκος βουλευτής. Δεν πρέπει να έχουμε φοβίες. Λοιπόν ας βρούμε τους όποιους αλεβίτες, ζωροάστρες και χριστιανούς (ιδίως) από τους πρόσφυγες και ας τους φέρουμε στην Θράκη.

Φαντάζομαι δεν θα ενοχληθεί ο πολυπολιτισμικός βουλευτής, έτσι δεν είναι ;  

Previous Article

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ

Next Article

ΩΡΑΙΑ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *