Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ

No Comments Share:

Δυτικοθρακιώτισες δασκάλες μετείχαν σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη

145858846968034

27 Δυτικοθρακιώτισες δασκάλες από Κομοτηνή και Ξάνθη, με οργάνωση από την Πολιτιστική-Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης.
Οι δασκάλες μετείχαν σε συνέδριο Προσχολικής Παιδείας που έγινε στο συνεδριακό κέντρο του Χάλιτς-Κωνσταντινούπολης, στο χρονικό διάστημα από 18 έως 20 Μαρτίου. Μετείχαν σε συνεδρίες που οργανώθηκαν από το υπουργείο Εθνικής Παιδείας, από το πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης, το πανεπιστήμιο Μαρμαρά, το πανεπιστήμιο Σαμπαχαττίν Ζαϊμ και από το πανεπιστήμιο Χασάν Καλιοντζού, βελτιώνοντας έτσι την εκπαιδευτική τους κατάρτιση.


Ο πρόεδρος του συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Νετσμεττίν Χουσείν, επισκέφτηκε το συνεδριακό κέντρο και συναντήθηκε με τις Δυτικοθρακιώτισσες δασκάλες. Ο πρόεδρος Χουσεΐν εξέφρασε την ικανοποίηση του βλέποντας την συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο διεθνές συνέδριο στο πλαίσιο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και είπε : ¨ Μας χαροποιεί να φιλοξενούμε σε μια τέτοια διοργάνωση στην Κωνσταντινούπολη, εσάς που θα καθορίσετε τις μελλοντικές γενιές στην Δυτική Θράκη. Από την χαρά στα πρόσωπα σας μπορώ και αισθάνομαι την μεγάλη συμβολή που είχε στην επαγγελματική σας εκπαίδευση, αυτή η διοργάνωση που έγινε σε συνεργασία με την ΠΕΚΕΜ.
Η Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ Περβίν Χαϊρουλλάχ που βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολης μαζί με την ομάδα των εκπαιδευτικών, ευχαρίστησε τον Γενικό Πρόεδρο Νετσμεττίν Χουσεΐν και εξέφρασε την ικανοποίηση της για την επιδειχθείσα φιλοξενία.

http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/1473

21/3/2016

Σχ : Η ΠΕΚΕΜ είναι είναι ένας σύλλογος-όχημα για την εκπαιδευτική πολιτική του τουρκικού προξενείου. Και προφανώς η συγκεκριμένη εκδρομή έγινε με τα χρήματα του.  

Previous Article

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Next Article

¨Το ότι δεν δεχόμαστε πρόσφυγες στη Θράκη λόγω ειδικών λόγων είναι απαράδεκτο¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *