Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βουλευτής της ελληνικής βουλής που αναπαράγει την ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ…

0 σχόλια Share:

Αγαπητοί μου ομογενείς,

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και οι πολιτικές που ασκούν αυτοί που τον εκπροσωπούν έχουν προκαλέσει μεγάλη καταστροφή στην μειονότητα.
Τα μέτρα στοχοποίησης της μειονότητας μας από την εξουσία τους, έχουν προκαλέσει στα τελευταία 3,5 χρόνια μεγάλη ζημιά στην θρησκεία μας στη γλώσσα μας και στην εθνική μας ταυτότητα.
Σε αυτό το διάστημα, όλη η κοινή γνώμη είναι μάρτυρας του αγώνα που έδωσα ως μειονοτικός βουλευτής υπό τη στέγη της Βουλής, για την προστασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών της μειονότητας μας που είναι εγγυημένα από εθνικά και διεθνή κείμενα.
Στο επόμενο διάστημα σε περίπτωση που εκλεγώ βουλευτής, θα συνεχίσω να παρακολουθώ με σοβαρότητα τις ρυθμίσεις που γίνονται σε κάθε πεδίο ενάντια στην αυτονομία, τα δικαιώματα και το δίκαιο της μειονότητας μας, ενώ επειγόντως θα προβώ σε κινήσεις για την εξάλειψη των ζημιών που προκλήθηκαν στην μειονότητα μας.
Κανείς να μην αμφιβάλλει πως θα συνεχίσω να εκπροσωπώ κατά τον καλύτερο τρόπο τη μειονότητα μας, όπως και δικαιούται.
Λόγω της ανοιχτά και ξεκάθαρα αντιμειονοτικης τους στάσης, ο ΣΥΡΙΖΑ και η λογική που τον εκπροσωπεί, δεν πρόκειται ποτέ ξανά να γίνουν αποδεκτοί μέσα στη μειονοτική κοινωνία.
…….
…….

Βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ

FACEBOOK

Σχ: Ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ δεν αρκείται σε αυτά που δηλώνει ο ίδιος, αλλά στο τέλος της ανάρτησης του αναπαράγει και την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τις προσδοκίες του τουρκικού κράτους από την Ελλάδα.  Στην ανακοίνωση εκείνη το τουρκικό υπουργείο σέρνει τα εξ αμάξης στην πατρίδα μας και προφανώς ο βουλευτής συμφωνεί με αυτά…
Οι σύντροφοι και υποψήφιοι μαζί του στο ψηφοδέλτιο του νομού Ροδόπης κ.Μανανάς και Γολγακη συμφωνούν με όλα αυτά; Μήπως συμφωνούν και αυτοί με την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών;
Δείτε τι έγραφε αυτή η ανακοίνωση…..

Μόνο αυτά μας ζητά το υπουργείο Eξωτερικών της Τουρκίας…

 

 

Previous Article

Νικητής με άνετη διαφορά ο Ιμάμογλου !

Next Article

Βίντεο-Η Μερβε τραγουδά ποντιακό νανούρισμα !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *