Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ

No Comments Share:

Av.ILHAN AHMET ‏@ILHANAHMET

Η ανακύκλωση μεθόδων της δεκαετίας του 90′ δεν λύνει τα προβλήματα της Θράκης

http://topotami.gr/i-anakiklosi-methodon-tis-dekaetias-tou-90-den-lini-ta-provlimata-tis-thrakis/ … via @ToPotami

index

Στάση αναμονής για την επικείμενη επίσκεψη της Διυπουργικής επιτροπής που έχει συσταθεί για τη Θράκη στην περιοχή μας κρατά ο βουλευτής του Ποταμιού στη Ροδόπη κ. Ιλχάν Αχμέτ, ελπίζοντας πως κατά την επικείμενη επίσκεψή της θα ανακοινωθούν πραγματικά θετικά μέτρα για τη Ροδόπη.

Παράλληλα, φάνηκε να απορρίπτει την πρόταση Στυλιανίδη για την δημιουργία Διακομματικής επιτροπής της Βουλής για τη Θράκη, θεωρώντας ότι η προηγούμενη Διακομματική, τη δεκαετία του ’90, έχει καλύψει το θέμα των αναγκών της περιοχής και διαθέτει προτάσεις που παραμένουν επίκαιρες ακόμα και σήμερα.

Ο κ. Ιλχάν θεωρεί πως η Διακομματική Επιτροπή, που συστάθηκε τη δεκαετία του ’90, είχε ως αποτέλεσμα την εκπόνηση μιας πολύ γνωστής, εξαιρετικής κατά τον ίδιο, μελέτης για τη Θράκη, που βρίσκεται στη βιβλιοθήκη της Βουλής και στη διάθεση του καθενός, με τις προτάσεις της να έχουν καταγραφεί και να αποτελούν ακόμα και σήμερα σημεία αναφοράς.

«Πέραν αυτών, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο η περιοχή» σημείωσε ο κ. Ιλχάν, εκφράζοντας την άποψη πως, αν δημιουργηθεί μια Διακομματική προκειμένου να ανατραπούν δημογραφικά στοιχεία, ή να γίνουν άλλης φύσεως παρεμβάσεις στα ανθρώπινα και τα μειονοτικά δικαιώματα, αυτή δεν θα γίνει αποδεκτή ούτε από τον ίδιο ούτε, όπως τόνισε, «από κανένα δημοκράτη πολίτη στην Ελλάδα».

Προς το παρόν η Κυβέρνηση δεν έχει αποφασίσει τη σύσταση Διακομματικής, τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού, ξεκαθαρίζοντας πως μέχρι στιγμής έχει δημιουργηθεί μια Διυπουργική Επιτροπή, στελέχη της οποίας όπως ανακοινώθηκε θα έρθουν στη Θράκη, θα εξετάσουν και θα εξαγγείλουν κάποια αναπτυξιακά μέτρα.

«Στη Διυπουργική Επιτροπή οι βουλευτές της αντιπολιτεύσεως δεν κληθήκαμε, δεν ερωτηθήκαμε, μιας και δεν συμμετέχουμε στη κυβέρνηση, ούτε ζητήθηκε άποψη από εμάς» σημείωσε, τονίζοντας παρόλα αυτά πως οι απόψεις τόσο οι δικές του όσο και του κόμματός του είναι γνωστές και έτσι στη διάθεση αυτής της επιτροπής.

Για τον λόγο αυτό, όπως επεσήμανε «κρατάμε στάση αναμονής» σε ό,τι αφορά την επίσκεψη που προγραμματίζεται στη Θράκη, ελπίζοντας πως θα ανακοινωθούν όντως θετικά μέτρα για όλο τον πληθυσμό, όλης της Ροδόπης, μεταξύ των οποίων όπως τόνισε ευελπιστεί πως θα βρίσκεται η απόδοση 3 ευρώ στους καπνοπαραγωγούς, αλλά και εξαγγελίες για τη βιομηχανική ζώνη, για τους αγρότες, για την καταπολέμηση της ανεργίας. «Περιμένουμε, και όταν θα δούμε τι αναπτυξιακό ρυθμό θέλει να δώσει η Διυπουργική στη Θράκη, θα τοποθετηθούμε μετά» δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

* Ο Ιλχάν Αχμέτ είναι βουλευτής Ροδόπης.

Τουίτερ 19/8/2016

Previous Article

ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ

Next Article

ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ¨ΑΡΧΗΓΟΣ¨ ΠΟΥ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣIΝΕΜΑ ΣΤΙΣ 14/9 !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *