Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΙΦΤΑΡ ΣΤΟ ΦΕΡΘ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ

0 σχόλια Share:

Γεύμα ιφταρ από τον σύλλογο Φερθ/Νυρεμβέργης

Στο γεύμα μετείχε και η επικεφαλής του τομέα των αλλοδαπών στον δήμο Φερθ κυρία Κρούζε.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Φερθ/Νυρεμβέργης –μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΕΟΤΔΘ)- οργάνωσε κατά την δεύτερη μέρα του Ραμαζανιού στις 21 Ιουλίου γεύμα ιφτάρ. Στο ιφτάρ αυτό συναντήθηκαν περίπου 100 άτομα που ζούνε γύρω από τις περιοχές του Φερθ και της Νυρεμβέργης. Στο γεύμα μετείχε και η επικεφαλής του τομέα των αλλοδαπών στον δήμο Φερθ κυρία Κρούζε και ο βοηθός της κ. Σάαρ.

Κατά το ιφτάρ τους καλεσμένους χαιρέτισε ο πρόεδρος του συλλόγου Εργκιούν Σαντουλλάχ. Αργότερα παίρνοντας τον λόγο η επικεφαλής του τομέα των αλλοδαπών στον δήμο Φερθ κυρία Κρούζε, συνεχάρη όλη την μουσουλμανική κοινότητα για το Ραμαζάνι. Η Κρούζε ανέφερε πως ο δήμος Φερθ στηρίζει αυτήν και παρόμοιες δράσεις. Είπε πως αισθάνεται μεγάλη χαρά μετέχοντας στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Φερθ/Νυρεμβέργης, και πρόσθεσε πως και στο μέλλον θα είναι δίπλα στον σύλλογο.

…………………….

Ιστοσελίδα της ΕΟΤΔΘ 27/7/2012

Σχόλιο : Προσέξτε τις φωτογραφίες. Γεμάτος ο σύλλογος από σημαίες της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨ , του Κεμάλ και φυσικά τουρκικές.

Εμείς σαν ιστοσελίδα θέλοντας να ¨τιμήσουμε¨ τους συμπολίτες μας για το ιφτάρ, αλλά και για την ανάρτηση αυτών των σημαιών στην αίθουσα του συλλόγου τους, ας αναφέρουμε τα ονόματα της διοίκησης :

 Πρόεδρος : Εργκιούν Σαντουλλάχ

Αναπληρωτής Πρόεδρος : Οζκάν Κ. Χασάν

Γενικός Γραμματέας : Αχμέτ Μουχατζίρ

Ταμίας : Σερντάρ Μεχμέτ

Τοπικοί/οργανωτικοί : Μεχμέτ Μουμίν, Ερντέμ Χουσείν και Σαλίχ Μεχμέτ.

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΧΝΗ-ΞΑΝΘΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Next Article

ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (Β.ΣΥΡΙΑ).

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

id efficitur. id sem, non ipsum