Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εμπάθεια, τουρκοψυχία ή τίποτε άλλο ;

0 σχόλια Share:

Κείμενο ειδικού συνεργάτη Κ.Η.

20/5/2020

H Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας (ΔΕΜΠ) Κομοτηνής μας συνήθισε τα τελευταία χρόνια σε διαρκείς δημόσιες παρεμβάσεις υπέρ του κοινού καλού και των δύο σύνοικων στοιχείων, κάτι που επαληθεύτηκε και στην τρέχουσα κρίση της πανδημίας. Οι πρόσφατες προσφορές της στο Νοσοκομείο Κομοτηνής και στο Γηροκομείο έγιναν γνωστές και δια του τοπικού Τύπου. Έτσι ήταν απορίας άξιο το γεγονός ότι βρέθηκαν κάποιοι μειονοτικοί στη διοίκηση του Ιεροσπουδαστηρίου Χαϊριγέ να …αρνηθούν να παραλάβουν την βοήθεια που τους προσέφερε η ΔΕΜΠ.

Βεβαίως ο υποδιευθυντής Μ. Χριστοδουλόπουλος παρέλαβε την δωρεά και ευχαρίστησε για αυτήν, όμως αναρωτιόμαστε για το σκεπτικό, τόσο του διευθυντή Ιρφάν Χουσεΐν όσο και της Σχολικής Εφορίας (Μολλά Χουσεΐν Χασάν & Σελλαχατίν Κεσίτ).

Τι πρόβλημα είχαν με το προεδρείο της ΔΕΜΠ τόσο σοβαρό ώστε να διαμηνύσουν ότι δεν θέλουν την δωρεά στα παιδιά τους; Άραγε ο τοποτηρητής της Μουφτείας Κομοτηνής, Τζιχάτ Χαλήλ, που είχε ζήσει προ μηνών από κάποιους γονείς πολύ μεγαλύτερη ταπείνωση, τι λέει σχετικά;

Previous Article

Κοινή διαφημιστική καμπάνια για το Αιγαίο με την…Τουρκία ; !

Next Article

Η ΕΛΛΑΣ ΑΔΡΑΝΟΥΣΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *