Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΕΛΛΑΣ ΑΔΡΑΝΟΥΣΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ

No Comments Share:

Σε περικύκλωση περιέρχεται η Ελλάδα, καθώς φαίνεται πια ότι η Τουρκία επιβάλει δια των όπλων την ύπαρξη ενός προτεκτοράτου της στη Λιβύη. Έτσι η Τουρκία αποκτά και μια αεροναυτική βάση στα νότια μας, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει σε περίπτωση σύρραξης.

Σε πρώτη φάση πάντως εδραιώνεται το τουρκολιβυκό σύμφωνο καταπάτασης της ελληνικής ΑΟΖ, διότι η Τουρκία έκανε ό,τι χρειάστηκε για να στηρίξει τον εταίρο της. Εμείς πάλι, δεν κάναμε τίποτε υπέρ το Χάφταρ που περιμέναμε ότι θα ακύρωνε για τα “ωραία μας μάτια” το τουρκολιβυκό σύμφωνο. Τσάμπα η συνάντηση με τον Δένδια που διακυρήττει ότι θα αποφύγει με κάθε τρόπο να στρατιωτικοποιήσει την αντιπαράθεση με την Τουρκία.

Εν τω μεταξύ η Αθήνα παριστάνει ότι δήθεν ασκεί ενεργή πολιτική με τη συμμετοχή στη διεθνή επιχείριση εμπάργκο όπλων στην Λιβύη, η οποία είχε ως αντίτιμο την παράδοση της Σούδας ως “λιμανιού πρώτης επιβίβασης” των “διασωζώμενων μεταναστών”. Και βεβαίως για δήλωση συντεταγμένων ελληνικής ΑΟΖ ούτε λόγος να γίνεται. Την ίδια στιγμή ο εκσυγχρονισμός των ελληνικών F16 πρακτικά ακυρώνεται λόγω κόστους.

Μόνο ο Υπουργός “Μετανάστευσης και Ασύλου” συνεχίζει ακάθεκτος το πρόγραμμα εποικισμού των νησιών και της ενδοχώρας, τώρα που θα στερέψουμε και από τουρίστες.

Αναστάσιος Λαυρεντζος. Facebook 20/5/2020

Previous Article

Εμπάθεια, τουρκοψυχία ή τίποτε άλλο ;

Next Article

Επίθεση σε τουρκικό φυλάκιο – Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *